Bomba de les grans al mercat de fitxatges. Joao Félix, futbolista de l'Atlètic de Madrid, ha volgut aclarir una mica més el seu futur i s'ha volgut apropar al Barça. L'atacant portuguès, molt incòmode al club matalasser, està disposat a fer el que calgui per canviar de club i jugar a les ordres de Xavi Hernández.

Joao Félix vol jugar al Barça

I és que l'última hora són unes declaracions al periodista Fabrizio Romano en les quals s'ha ofert descaradament al Barça. "El Barça sempre ha estat la meva primera opció i m'encantaria jugar al Barça”, ha afirmat Joao Félix. Però la cosa no s'ha acabat aquí i ha confessat que "sempre ha estat el meu somni des que era petit". I ha llançat una frase final molt a tenir en compte: "Si passa, serà un somni fet realitat per a mi".

Unes paraules que no fan que confirmar un secret a veus des de fa molt temps. El mateix Barça ja ha intentat aconseguir el fitxatge de Joao Félix en més d'una ocasió, però no ha estat possible. I segur que després d'aquestes paraules el president Joan Laporta anirà amb tot novament a buscar-lo.

Joao Félix vol marxar de l'Atlètic de Madrid

El més positiu de tot per al Barça és que Diego Pablo Simeone, l'entrenador de l'Atlètic de Madrid, no el vol al seu equip. I això podria facilitar aquesta incorporació. Joao Félix, de 23 anys, va ser considerat el millor jugador jove del 2019, aixecant el Golden Boy, però no ha gaudit de bons anys a la capital espanyola. Fins i tot, ha hagut de marxar cedit al Chelsea durant l'última temporada.

Un fet més que confirma aquest malestar de Joao Félix amb l'Atlètic de Madrid són les discussions internes que s'han produït durant aquest inici de pretemporada, a més de perdre el dorsal 7, que ara és d'Antoine Griezmann. L'Atlètic de Madrid ha relegat Joao Félix, que ara sí s'ofereix públicament al Barça.

I això significa que al Barça, que necessita grans jugadors a un bon preu, se li apareix una oportunitat d'or amb Joao Félix. I segur que en les properes setmanes veurem moviments en aquest sentit. El Barça té una nova perla per fitxar.