El Barça tenia esperances en poder perdre de vista un jugador que és totalment prescindible per a Xavi Hernández, i amb el qual no estan satisfets en absolut per la seva aportació. Parlem de Raphinha, que continua sense convèncer ningú amb les actuacions que ha realitzat, i encara que deixa alguns detalls de qualitat, és massa inconsistent. Per aquesta raó ni tan sols és titular habitual, i és un dels primers candidats a sortir traspassat.

Joan Laporta i Deco busquen la manera d'aconseguir ingressos, i entre els favorits a fer les maletes col·loquen reiteradament l'internacional brasiler. El problema és que no aconsegueixen trobar un comprador que estigui disposat a desemborsar els 60 milions d'euros que van haver de pagar fa un any i mig perquè aterrés en La Liga EA Sports. Però en les últimes setmanes, havia guanyat força una possibilitat, i que el portaria de tornada a la Premier League.

Raphinha Barça / Foto: EFE
Raphinha/ Foto: EFE

I és que diversos mitjans britànics asseguraven que el Liverpool s'havia interessat en la firma de l'extrem de 27 anys d'edat. Jürgen Klopp ha perdut Mohamed Salah, que ja està amb la selecció d'Egipte preparant-se per a la Copa Àfrica, i no podrà comptar amb ell durant aproximadament un mes. Una baixa molt sensible, sobretot en aquests moments, doncs es troben lluitant pel lideratge de la lliga, un títol que van conquerir per última vegada fa quatre anys.

Tanmateix, en Anfield no s'han plantejat la firma de Raphinha. Ni tan sols amb la possible marxa definitiva de l'africà a l'estiu no han estudiat la idea de presentar una proposta al Barça per l'ex del Leeds United, del Sporting de Portugal i del Stade Rennais. Perquè l'entrenador alemany creu que no té les condicions necessàries per ser important en els seus plans, i està convençut que no millora el nivell de les peces que ja té a la seva disposició.

Raphinha

Per tant, Laporta i Deco hauran de buscar una altra possible destinació per al '11', ja que els 'reds' han descartat definitivament aquesta possibilitat.

L'Al-Hilal sí que té interès en Raphinha

Afortunadament per als interessos del Barça, hi ha un club que continua tenint Raphinha a l'agenda. Es tracta de l'Al-Hilal de l'Aràbia Saudita, que ja va pensar en ell a l'estiu, però ni el futbolista ni Laporta no van pensar a separar els seus camins.

Però ara sí que podrien accedir a iniciar les negociacions, encara que Deco pressiona perquè es quedi fins a final de curs, ja que creu que pot ser important durant aquests mesos.