Jürgen Klopp va ser tot l'estiu passat intentant aconseguir un fitxatge que considerava molt interessant per al Liverpool. El jugador era Edinson Cavani, i no va aconseguir el seu fitxatge per les reticències del Manchester United de vendre'l al seu etern rival. L'uruguaià, veient que les seves opcions de jugar a Old Trafford eren escasses, va intentar sortir del Manchester United fins a l'últim dia de mercat, però no va aconseguir el seu objectiu.

Ara, amb la temporada ja començada, Cavani ha confirmat les seves sospites, ja que està jugant menys del que desitja, i a sobre en un club en plena crisi que difícilment podrà lluitar per guanyar cap títol. Davant d'aquesta situació, el davanter uruguaià està intentant que aquest hivern el Manchester United accepti deixar-lo sortir, encara que sigui cedit amb una opció de compra obligatòria.

Cavani Manchester United Europa Press

Cavani, celebrant un gol amb el Manchester United / Europa Press

El Barça necessita gol

I és aquí on entra el Barça, que ja a l'estiu va mantenir converses amb l'entorn de Cavani. La seva alta fitxa i la insistència de Ronald Koeman a fitxar Luuk de Jong van acabar per frustrar l'operació, però en aquesta ocasió l'uruguaià acceptaria una important rebaixa salarial, conscient que en el Barça tindrà els minuts que no té a Old Trafford.

Amb De Jong sense gol i amb Auguri en observació pels seus problemes cardíacs, el Barça necessita fitxar gol amb urgència. Ja està en negociacions amb Cedric Bakambú, que arribaria gratis, però aquesta operació és compatible amb la de Cavani, ja que en aquests moments la plantilla no té ni un només 9 pur a la plantilla.

Cavani Uruguai Portugal Mundial EFE

Cavani, després de marcar amb Uruguai / EFE

Cavani, una vida lliga el gol

Després de triomfar en el PSG, Edinson Cavani va decidir provar fortuna en la Premier League i va fitxar pel Manchester United l'estiu del 2020. L'uruguaià, tanmateix, no va tardar a veure que la titularitat que considerava fixa no seria tal. Per primera vegada en la seva carrera esportiva, Cavani es va veure a la banqueta en molts partits, per la qual cosa en acabar la temporada no va dubtar a demanar una sortida. A prop de la seva retirada i després d'haver guanyat molts diners en la seva carrera, Cavani el que vol és jugar, per la qual cosa si ha de ser suplent prefereix un canvi d'aires.

El Manchester United, tanmateix, no li va donar facilitats, al mateix temps que li garantia que aquesta temporada anava a jugar més. Alhora, tanmateix, el jugador era convidat a cedir-li el seu dorsal, el 7, a Cristiano Ronaldo. Aquest menyspreu, unit al fet que continua jugant menys del que esperava, l'ha fet decidir per tornar a demanar una sortida. El Barça l'acolliria amb els braços oberts.

 

Imatge principal: Jürgen Klopp, en un partit del Liverpool / EFE