El Liverpool s'està preparant per a una profunda reconstrucció a la plantilla, després d'una temporada totalment nefasta. Perquè els resultats que han aconseguit són molt lluny de les expectatives, i corren el risc de quedar-se fora de la pròxima edició de la Champions League. El projecte de Jürgen Klopp està en crisi, i l'única solució que li troben és fer múltiples canvis al vestidor, desprenent-se dels jugadors que ja no aporten res, i firmant noves estrelles.

I la posició que més prioritzen reforçar és el centre del camp, on han evidenciat seriosos problemes, que volen solucionar com més aviat millor. Per a això tenen múltiples objectius al cap, on destaquen alguns noms per sobre de la resta. I entre els que ocupen una posició privilegiada a l'agenda hi ha el d'Aurelien Tchouameni, que ja va ser un assumpte prioritari en Anfield l'estiu passat, si bé finalment no van poder fer res per evitar que acabés en el Reial Madrid.

Aurélien Tchouaméni capcot / Foto: EFE
Aurélien Tchouaméni/ Foto: EFE

Florentino Pérez va ser més ràpid, i es va avançar als anglesos per contractar a l'ex de l'AS Mònaco i del Girondins de Burdeos, que va suposar una inversió propera als 100 milions d'euros. Una aposta que encara no ha donat resultats, ja que està tenint molts més problemes dels esperats per aconseguir consolidar-se com titular, i guanyar-se la confiança de Carlo Ancelotti. De moment, s'ha hagut de conformar amb un paper secundari.

Quan ha jugat no ha estat a l'altura de les expectatives, i ha tingut alguns problemes amb les lesions i d'actitud, com quan va ser agafat per les càmeres veient un partit de l'NBA mentre el seu equip disputava un xoc crucial a la Copa del Rei, davant el Vila-real. La seva aclimatació a La Liga Santander està sent més lenta de l'esperat, i s'ha trobat amb la irrupció del seu compatriota Eduardo Camavinga, que li ha tret el lloc.

Això ha fet que des del Santiago Bernabéu comencin a plantejar-se la possibilitat de traspassar el centrecampista de 23 anys, a causa que no poden permetre's el luxe de tenir a un crac, que va costar tants diners a la banqueta.

Els 'reds' planegen fer un intent per firmar a Tchouameni

Aquí és on han aparegut els 'reds', que poden fer un favor al Madrid, i emporten Tchouameni. Klopp no s'ha oblidat de l'internacional francès, i està convençut que seria una operació magnífica. I estan disposats a presentar una oferta de 80 'quilos'.

Falta per conèixer la intenció del gal, que s'ha mostrat molt còmode a la capital d'Espanya, i potser no vol anar-se'n, i menys a un club que no participa en la Copa d'Europa.