El Liverpool i el Barça lluitaran per un mateix jugador per reforçar el lloc de pivot defensiu. Ambdós comparteixen la necessitat de trobar algú per exercir aquesta responsabilitat, ja que Jürgen Klopp no sembla estar massa satisfet amb el rendiment de Fabinho, que a més ja ha entrat en la trentena, mentre que Xavi Hernández és conscient que Sergio Busquets té moltes possibilitats d'anar-se'n el juny, quan queda lliure.

I això ha portat les dues entitats a pensar en Rubén Neves. L'estrella del Wolverhampton Wanderers és una de les opcions que controlen de prop, i que consideren més interessants. Porta molt temps rendint a un nivell molt bo en la Premier League, sent considerat com un dels millors centrecampistes de la competició, i té una experiència increïble malgrat tenir 25 anys, és a dir, que encara és relativament jove.

Rúben Neves Wolverhampton Wolves / Foto: Europa Press
Rúben Neves/ Foto: Europa Press

El seu vincle amb els de Julen Lopetegui expira el 2024, i ja ha mostrat la seva intenció de no prolongar-lo, i de canviar d'aires quan finalitzi l'actual campanya. Busca un nou desafiament en la seva carrera, i vol iniciar una nova aventura en un altre conjunt que li pugui garantir lluitar per títols, a més de disputar la Champions League. I el preu de sortida que li han col·locat des del Molineux Stadium és bastant raonable, d'uns 25 milions d'euros, o fins i tot menys.

Jorge Mendes, el representant del futbolista, ja ha començat a moure's per intentar trobar un comprador al seu client, i s'havia posat en contacte amb Joan Laporta i amb Mateu Alemany, aprofitant les grans relacions que tenen. I la resposta que havia rebut per part de la junta directiva del Barça era molt positiva, afirmant que estaven realment interessats en ell, i que planejaven presentar una oferta formal a l'estiu.

Lamentablement, tot s'ha complicat bastant per culpa de Xavi, que no acaba d'estar interessat en Neves, i prefereix a Martín Zubimendi, de la Reial Societat.

Klopp vol aprofitar els dubtes del Barça

Considerant que el traspàs de l'ex del Porto al Barça s'ha complicat per culpa de les reticències que ha mostrat Xavi, Klopp demana a la directiva dels 'reds' d'aprofitar-se d'aquesta incertesa. I vol que comencin com més aviat millor les converses per firmar a l'internacional portuguès.

En Anfield estan convençuts que Neves sí que seria una magnífica operació, i no volen esperar molt temps, per evitar que s'acabi escapant, així que aviat podrien presentar una primera oferta en ferm.