La Juventus de Torí ha començat a conversar amb un jugador del Reial Madrid amb l'objectiu de convèncer-lo perquè acabi recalant a la plantilla que dirigeix Massimiliano Allegri. Volen fer una reconstrucció al mercat estival, i portar múltiples cares noves que tornin la competitivitat a la institució, després d'una sèrie de temporades catastròfiques. En l'actual, de fet, han quedat fora dels llocs que donen accés a la Champions League.

Per tant, s'hauran de conformar amb disputar la Conference League. Ja s'han concretat sortides com les de Ángel Di María o Juan Cuadrado, i no seran les últimes. Per cobrir la baixa del campió del Mundial de Qatar, ja han anunciat a Timothy Weah, fill del llegendari George Weah, guanyador d'una Pilota d'Or. I per fer oblidar el colombià, que se'n va després de molts anys en l'Allianz Stadium, han pensat en Lucas Vázquez.

Lucas Vázquez Reial Madrid / Foto: Europa Press
Lucas Vázquez/ Foto: Europa Press

Volen incorporar un lateral dret amb experiència i que aporti un rendiment immediat, però que no tingui un cost gaire elevat, a causa dels problemes econòmics que arrosseguen. Així que en els paràmetres encaixa a la perfecció l'ex del RCD Espanyol, que s'ha quedat sense espai en els plans de Carlo Ancelotti. La passada campanya únicament va jugar en cas d'extrema necessitat, malgrat el mal moment de forma de Dani Carvajal.

I pitjor es poden posar les coses per a l'internacional espanyol en cas que firmin un nou especialista per a aquesta demarcació en el Santiago Bernabéu, com s'ha estat dient recentment, col·locant noms del nivell de Joao Cancelo, Reece James o Achraf Hakimi a l'agenda de Florentino Pérez. Tot això empeny el '17' a voler provar sort lluny de la Lliga Santander, a causa que està davant de l'última oportunitat de la seva vida de fer-ho.

Té gairebé 32 anys, i no li queda gaire temps en l'elit, així que vol aprofitar-ho. I prefereix ser important en un altre conjunt, abans que ser un actor secundari al Madrid.

La 'Vecchia Signora' demana preu a Florentino Pérez

Lucas ha estat en converses amb la 'Vecchia Signora', i ambdues parts s'han mostrat molt interessades en unir els seus camins i treballar junts. De fet, a Itàlia asseguren que el pacte verbal està pràcticament tancat, a falta d'uns petits detalls.

Només quedaria arribar a un acord amb el Madrid, que no podrà demanar molts diners, en finalitzar contracte el 2024. Sol·licitaran entre 10 i 15 milions d'euros per Vázquez.