L'etapa de Dani Carvajal en el Reial Madrid està realment a prop d'arribar al seu final. Florentino Pérez ha arribat a la conclusió que no pot continuar cap altre any més confiant únicament i exclusivament en les qualitats del veterà defensor, que fa temps que va deixar de ser al nivell que s'esperava d'ell. Les lesions no l'han ajudat en absolut durant les recents campanyes, que han provocat que es perdi una gran quantitat de partits, però això no pot servir-li com a excusa.

Perquè quan ha estat sa tampoc es pot dir que hagi convençut, i ha comès errors greus, sobretot en les cites de màxima exigència. Carlo Ancelotti ja va advertir fa temps que no podien continuar arrossegant els mateixos problemes en el lateral dret, però no han posat solució sobre això. Per fi, aquest estiu hi haurà canvis en el Santiago Bernabéu, i s'espera que al present mercat estival arribi un altre crac per reforçar aquesta demarcació.

De moment no hi ha res tancat, encara que no deixen d'aparèixer candidats. Reece James és el gran somni de 'Carletto', però el Chelsea sol·licita una quantitat molt elevada per obrir-li les portes. Joao Cancelo també s'ha colat en els plans, com Benjamin Pavard o Juan Foyth, tanmateix, no semblen acabar de convèncer per diversos motius. I l'última alternativa que ha guanyat força és la contractació d'una jove promesa que ha brillat a La Liga Santander.

I és que Iván Fresneda ha aconseguit colar-se a l'agenda del Madrid gràcies a les impressionants actuacions que ha realitzat a les files del Valladolid. Va començar el curs sent un total desconegut, i ha acabat sent una de les revelacions a Europa, fins al punt d'aconseguir cridar l'atenció de conjunts de primer nivell com el Borussia Dortmund, l'Arsenal, la Juventus de Torí o el Bayern de Munic. I també del Barça.

En el gener hi va haver a prop d'abandonar Pucela, a canvi d'uns 30 milions d'euros, una quantitat que Florentino Pérez considerava desorbitada. No obstant això, ara ha canviat d'opinió, i considera que pot ser una operació excel·lent.

El preu de Fresneda baixa gràcies al descens del seu equip

A més, el preu de Fresneda s'ha reduït considerablement fins i tot els '20' quilos', gràcies a una clàusula especial que va incloure al seu contracte. Després que a l'Estadi José Zorilla descendissin a La Liga SmartBank, ara tan sols serà necessari invertir aquesta xifra.

I el Madrid sembla estar disposat a deixar tot tancat com més aviat millor.