Comença a apropar-se el final de la temporada i des del Barça ja pensen en el futur. La primera idea és saber quines operacions es faran aquest proper estiu, però també es volen assegurar algunes operacions de molt futur. I aquí és on apareix el conflicte que té Xavi Hernández, ja que aposta per Lamine Yamal i això tensiona el vestidor culer. I Ferran Torres és un dels grans problemes.

Ferran Torres necessita reivindicar-se

Ja fa gairebé un any i mig que Ferran Torres va aterrar al Camp Nou. Va ser per convertir-se en una solució urgent d'un Barça molt necessitat. Va servir en un principi, però després ha anat perdent protagonisme. El seu rendiment ja és qüestionat i ha deixat de ser titular aquesta temporada. Un motiu més per preocupar-se i per prendre una decisió amb la seva figura.

Un Ferran Torres que necessita minuts i també reivindicar-se, ja que de mica en mica va veient com s'allunya del Barça. Si no té minuts és que alguna cosa passa. I això l'empeny a una sortida aquest estiu. I aquest clima de tensió va en augment, ja que Ferran Torres no està gens content amb les últimes decisions de Xavi Hernández.

Marcos Alonso y Ferran Torres celebrando un gol ante el Atlético de Madrid / Foto: EFE
Ferran Torres celebrant un gol amb el Barça / Foto: EFE

Tensió en augment al Barça

En l'últim partit contra el Betis, quan el partit estava resolt, va decidir fer sortir Lamine Yamal. El jove futbolista de només 15 anys va sorprendre tothom per la seva qualitat i per la seva sang freda sobre la gespa tot i ser tan jove. I això va agradar a Xavi Hernández i als culers.

Però no va agradar gens a Ferran Torres, que es va arribar a enfadar perquè ell es va quedar sense minuts i va ser una mostra més de la seva falta de protagonisme, tal com informa madrid-barcelona.com. Una decisió de Xavi Hernández que podria haver provocat un trencament definitiu amb Ferran Torres, que ja ha vist clarament com fins i tot un jove de 15 anys passa per davant seu.

Xavi Hernández Lamine Yamal Barça debut / Foto: FC Barcelona
Xavi Hernández amb Lamine Yamal el dia del seu debut amb el Barça / Foto: FC Barcelona

El que més preocupa a Ferran Torres és que va quedar clar com és l'últim dels extrems. Raphinha va ser titular i Pablo Gavi va jugar per la banda esquerra. I a la segona part van sortir al camp el recuperat Ousmane Dembélé, Ansu Fati i Lamine Yamal. Ell va ser l'únic davanter que es va quedar a la banqueta.

I aquest clima de tensió va en augment. Ferran Torres vol ser important i no accepta ser més vegades suplent. I ja ha notat de forma òbvia com al Barça no és imprescindible. Xavi Hernández té altres preferències i Ferran Torres no entra en els plans del Barça actual ni en el del futur més proper.