Jorge Lorenzo sempre ha estat una persona que no s'ha callat les seves opinions. Mai ha dubtat a discutir si ho ha considerat necessari, protagonitzant multitud de polèmiques amb altres pilots i fins i tot amb aficionats.

I el pilot mallorquí ho ha tornat a demostrar en discutir amb alguns dels seus seguidors al Twitter que han posat en dubtes els seus èxits a MotoGP.

Lorenzo6

"Bones, Jorge. No dubto que has estat un gran pilot. Però parlem dels 3 títols que has guanyat", li diu un seguidor, per seguidament posar objeccions als títols que Lorenzo va aconseguir el 2010, el 2012 i el 2015. "Perfecte, parlem, però només a través de números i fets i no utilitzant arguments partidistes i/o fanàtics. Som-hi...", li respon Lorenzo, desafiador.

Lorenzo5

Jorge Lorenzo defensa el mèrit del seu títol del 2010

"Any 2010. Rossi, gran favorit i campió de l'any anterior es va trencar la tíbia i el peroné abans de la quarta cursa. Es va perdre gran part del mundial i vas guanyar sense Rossi a la pista", li argumenta l'usuari, de nom Andoni Bravo.

Jorge Lorenzo no dubta a respondre. "2n any amb Bridgestone i 3r a motogp (molt més fort i madur): 2n al Qatar (lesionat d'una mà), 1r a Xerez i 1r a Le Mans. 9 punts + que Rossi, que es lesiona a Mugello (Pressió? Pot ser, però aquesta és només una opinió). Campió als 23 i rècord de punts", reivindica el pilot mallorquí.

Lorenzo recorda que el 2012 anava davant d'Stoner abans que l'australià es lesionés

L'usuari prossegueix intentant minimitzar el campionat de Lorenzo del 2012. "Aquesta vegada és Stoner el favorit i campió de l'any anterior. Abans de la cursa d'Indianapolis es va lesionar el turmell i es va haver de perdre les següents curses per lesió. Segon títol també amb lesió del teu rival".

Lorenzo4

Com en el cas anterior, Jorge Lorenzo no calla i argumenta perquè creu que el seu seguidor torna a estar equivocat en les seves objeccions. "Primeres 6 curses, 4 victòries: 25 punts + que Stoner. Bautista em tira a Assen, Stoner guanya i em recupera 25p. 4 curses després arribem a Indianapolis així: Lorenzo 1r: 205 punts (amb 5 victòries) Stoner 3r: 173 punts (a -32 amb 4 victòries)".

Lorenzo, el gran beneficiat de la picabaralla entre Rossi i Márquez

I per acabar, Andoni Bravo torna a la càrrega amb el campionat de Lorenzo del 2015, l'històric Mundial en el qual Rossi i Márquez van tenir una picabaralla que li va valer el títol a l'italià. "Rossi va ser líder de principi a final. Tu sempre per darrere. El que va fer Márquez que cada un ho valori com cregui. Però Rossi a l'última cursa va haver de sortir l'últim. El teu tercer i últim títol també sense lluitar de tu a tu amb el màxim rival".

Lorenzo3

Aquesta és la resposta de Lorenzo. "Pilot + ràpid amb diferència i amb molt mala sort en carrera (opinió també). Números: Poles: Lor 5 / Ros 1. Victòries: Lor 7 / Ros 4. Voltes ràpides: Lor 6 / Ros 4. Primera fila a la graella: Lor 14/ Ros 5. Voltes com a líder en cursa: Lor 274/ Ros 50 Entrenaments liderats: Lor 25/ Ros 2".

Lorenzo2

En aquest cas, altres usuaris s'afegeixen a la discussió. "Molt maques les dades, Jorge, però si a Vale no l'envien al fons de la graella a València no guanyes aquest campionat. En igualtat de condicions ell sempre et va guanyar, i ho saps bé". Aquest comentari no agrada a Lorenzo, que decideix respondre. "No. Era un circuit Honda i als 3 ens anava molt bé, al contrari que a Valentino. Hauria acabat 4t igual sortint més endavant. Els números són com el cotó fluix... No enganyen. (Ni es poden canviar)".

 

Imatge principal: Jorge Lorenzo, celebrant una 'pole position' amb Ducati / EFE