Jordi Cruyff continua sense mostrar el seu suport públic a Víctor Font. I això que el candidat, que va anunciar a l'exblaugrana al seu organigrama esportiu, va reiterar recentment que el dia 8 de març Jordi Cruyff entraria a treballar al club si ell era elegit president.

Jordi Cruyff continua sense mostrar el seu suport públic a Víctor Font

Per tot això, i després de l'enorme polseguera que van aixecar les últimes declaracions de Jordi Cruyff, quan va afirmar que no tenia dubtes que Johan Cruyff votaria per Joan Laporta, a més de lloar el paper de l'expresident en la seva primera etapa al club, ahir dijous s'esperava que Jordi Cruyff, que tornava als micròfons de la Cadena Ser, matisés les seves paraules o, com a mínim, donés el seu suport a Víctor Font. "Jo sempre he dit que estic al marge de les eleccions. Són els socis els que hauran d'escollir el nou president", va reiterar Jordi.

L'actual entrenador del Shenzhen FC, a més, va explicar que dubta que la seva postura pugui canviar res. "Jo, mentrestant, estic centrat a complir el contracte que tinc amb el meu club, que he de respectar perquè és qui em paga. Sempre és un orgull que t'esmentin com han fet algunes opcions, però no crec que sigui decisiu en els comicis. Estic tranquil".

Víctor Font EFE

Víctor Font, atenent els mitjans de comunicació / EFE

Jordi Cruyff critica l'ajornament de les eleccions

Qüestionat sobre la polèmica generada per les seves paraules, Jordi Cruyff va explicar que "ningú de la candidatura de Víctor Font" li va dir res sobre les seves declaracions.

Jordi Cruyff Efe

Jordi Cruyff, durant un acte d'homenatge a Johan Cruyff / EFE

A més, l'entrenador del Shenzhen FC es va mostrar preocupat sobre una hipotètica sortida de Leo Messi. "Si no es queda, la reconstrucció serà molt difícil. Aquestes eleccions s'haurien d'haver fet abans. Si l'economia és difícil, si hi ha jugadors lliures interessants, potser al març ja no hi són".

 

Imatge principal: Jordi Cruyff, durant la presentació de la biografia de Johan Cruyff / EFE