El barcelonisme està en constant moviment i també tots aquells que podrien arribar al club en els propers mesos. Un dels noms que més ha sonat en els últims mesos preelectorals ha estat Jordi Cruyff, fill de Johan Cruyff.

L'actual entrenador del Shenzhen FC xinès, vinculat al projecte de Víctor Font com a director esportiu, ja es va desmarcar del projecte de l'empresari. I ara ha fet un pas més cap a un altre costat: el de Joan Laporta.

Jordi Cruyff lloa Laporta

Entrevistat a la SER, l'entrenador ha explicat que "tinc bastant clar que el meu pare votaria Laporta. Sempre, no només ara, també abans i en el dia de demà". Una declaració que no diu el seu propi posicionament però que lloa la figura de Laporta poc abans a les eleccions a la presidència del Barça.

Però Cruyff no s'ha quedat aquí i també ha recordat que "el mateix Xavi va dir que Laporta havia estat el millor president que havia tingut". Un nou cop sobre la taula de Jordi Cruyff, que creu que el "el Barça i els seus aficionats necessiten estar orgullosos, sentir-se temuts".

Les seves declaracions sobre Laporta són un nou cop dur contra Víctor Font, que a finals de l'any passat havia anunciat Jordi Cruyff com a part del seu equip esportiu. I el mateix Laporta va explicar en una entrevista a ElNacional.cat que "el Jordi està acumulant una experiència i evidentment que algun dia, si ell volgués, és una persona a tenir en compte, sense cap mena de dubte".

Joan LAPORTA cruyff GTRES

Joan Laporta acomiadant-se de Johan Cruyff / GTRES

Messi al PSG?

Cruyff també ha opinat sobre l'actual situació esportiva del Barça, que creu que "les sensacions que dona l'equip és que està tirant de caràcter. Ha tornat a portar il·lusió".

I sobre el cas Messi creu que "és normal que hi hagi interès" del PSG. I en cap cas ha volgut descartar res, perquè veu com una opció real que Messi acabi fitxant pel PSG: "Tot és possible".

 

Imatge principal: Jordi Cruyff durant l'acte de presentació del llibre sobre el seu pare / EFE