El primer Barça-Madrid de la temporada cada vegada és més a prop (18 de desembre) i cada vegada són més les veus que opinen sobre aquest Clàssic. Tsunami Democràtic ha convocat els inscrits a les 16.00 hores, quatre hores abans que comenci el partit, i el vicepresident primer del Barça, Jordi Cardoner, ha parlat sobre el matx.

"Sempre hem defensat la llibertat d'expressió"

"Estic convençut que el Clàssic es jugarà. Esperem que el partit contra el Reial Madrid tothom tingui un espai per expressar-se lliurement. Sempre hem defensat la llibertat d'expressió i, a partir d'aquí, tranquil·litat amb els nostres socis i coordinació amb els Mossos", ha comentat Cardoner als periodistes desplaçats fins a Milà.

I ha afegit: "Al Camp Nou, l'expressió lliure la tenim des de fa molts anys i la seguirem mantenint". El Barça disputa aquest dimarts l'últim partit de la fase de grups de la Champions League contra l'Inter de Milà amb la tranquil·litat d'estar classificats com a primers de grup.

El cap de setmana passat, el president del Barça, Josep Maria Bartomeu, es va mostrar tranquil per la concentració del Tsunami: "No estic preocupat". "Penso fermament que fer un acte reivindicatiu i jugar un partit de futbol de forma pacífica, serena i cívica és factible", va afirmar en una entrevista a Catalunya Ràdio.