Iván Fresneda s'ha convertit en una de les grans joies d'Espanya. Per a molts encara el seu nom pot ser desconegut, però les actuacions que ha firmat al primer equip del Valladolid li han servit per cridar l'atenció dels clubs més importants del continent, i ja s'ha començat a parlar de la seva sortida de Pucela el mes de gener. No podran retenir-lo si arriba una bona oferta, ja que la seva clàusula de rescissió és de tan sols 10 milions d'euros.

Entre els pretendents de l'internacional espanyol sub 19 es col·locava al Barça, al Reial Madrid, al RB Leipzig o a l'AS Mònaco. Però apuntaven que era l'Atlètic de Madrid el conjunt que tenia avantatge, i que semblava estar en converses més avançades amb el futbolista. Diego Pablo Simeone li garantia un paper important tot just aterrar en el Civitas Metropolitano, ja que Nahuel Molina no ha rendit al nivell que s'esperava d'ell.

Iván Fresneda Real Valladolid / Foto: Europa Press
Iván Fresneda/ Foto: Europa Press

No obstant això, ara informen que hi ha un altre equip que hauria pres un avantatge considerable en la subhasta, i que ara mateix estaria molt més a prop de poder firmar el xaval de tan sols 18 anys, que per edat, encara haurien d'estar jugant en el Juvenil A. I és la Juventus de Torí, que també li garanteix una plaça al primer equip, ja que en aquesta demarcació arrosseguen problemes molt importants, raó per la qual desitgen certificar un reforç.

I ara mateix estan treballant en el fitxatge de Fresneda, que sembla ser l'elegit per Massimiliano Allegri. Si bé és cert que s'havia parlat d'altres noms, com Álvaro Odriozola, en l'Allianz Stadium s'haurien decantat pel crac del Valladolid. A Itàlia hi ha diversos diaris que s'atreveixen a parlar d'acord tancat, i s'incorporaria a la 'Vecchia Signora' el mes de gener, quan obri el mercat hivernal.

Florentino Pérez sembla haver-se quedat en fora de joc, i no tindria cap oportunitat d'evitar que això passi.

El Madrid no va valorar Fresneda al seu dia

Una cosa que pocs sabien és que Fresneda ja va defensar la samarreta del Madrid fa molts anys. Va ser durant quatre temporades, fins que els entrenadors van decidir que no tenia les qualitats necessàries per seguir en el club, i que no tenia prou potencial.

Va marxar al Leganés amb només 14 anys, i d'allà va passar a l'Estadi José Zorrilla el 2020. Des d'aleshores, el seu creixement ha estat espectacular, i pot marxar a la Serie A.