Una de les apostes de Leo Messi en la selecció argentina ha estat Alexis Mac Allister. Encara que va començar el Mundial de Qatar sent suplent en la derrota davant l'Aràbia Saudita, i no va jugar ni un sol minut, va acabar sent titular indiscutible, i va disputar la resta de partits com a titular. Va respondre a la confiança que li va fer el capità i també l'entrenador, Lionel Scaloni, regalant grans actuacions, i de fet va donar una assistència a la final, davant França.

Això ha fet que es revaloritzi molt, i que deixi de ser un semi desconegut per a la gran majoria del públic. Per a qui no sabés el seu nom, segur que ja no se li oblidarà, encara que tot aquell que segueixi de prop la Premier League ja tenia el jugador del Brighton & Hove Albion al mapa, ja que és un dels líders del seu equip, i està fent una campanya sensacional, amb cinc gols a la lliga anglesa. I apunta a fer el salt a un conjunt més ambiciós en un futur proper.

Mac Allister Argentina Australia EFE
Alexis Mac Allister/ EFE

De moment, i segons s'ha filtrat, l'Atlètic de Madrid ja pensa en la seva contractació. Diego Pablo Simeone ha quedat impressionat amb les condicions del seu compatriota, que ha brillat en el centre del camp i en posicions més avançades, i que a més d'un gran colpejament de pilota té una visió de joc privilegiada. I és realment jove, ja que tan sols té 23 anys, de manera que encara pot millorar molt.

L'ex de Boca Juniors i d'Argentinos Juniors no ha volgut comentar els rumors que li col·loquen en altres clubs, però és evident que pensa en un canvi d'aires, per a així disputar la Champions League i poder militar en un equip que li garanteixi barallar-se per títols. En el Civitas Metropolitano no perdran detall de la seva progressió, i no es descarta que intentin firmar-lo el mes de gener, sempre que aconsegueixin donar sortida a diversos futbolistes de la plantilla, com Joao Félix o Matheus Cunha.

El cost de Mac Allister s'acostaria, en aquests moments, als 30 milions d'euros, quatre vegades més del que els 'seagulls' van haver de desemborsar en el seu moment per ell, fa quatre anys.

Els Mac Allister, una família de futbolistes

Sens dubte, Alexis és el més destacat dels Mac Allister, ja que pot presumir d'haver estat campió del Món amb la selecció argentina. Però no és l'únic futbolista de la seva família, ni de bon tros, ja que el seu pare, Carlos Mac Allister, també va arribar a ser professional, i va jugar a Boca i Argentinos Juniors, com el seu fill, i en un altre d'històric com Racing d'Avellaneda.

Així mateix, l'estrella del Brighton té dos germans més grans, Francis i Kevin, que militen actualment a Rosario Central i, com no, en Argentinos Juniors, respectivament.