Anssumane Fati és un dels casos que més preocupen en el Barça. Perquè no està tenint el protagonisme que molts esperaven, i el seu paper ha estat més aviat secundari a les ordres de Xavi Hernández. Això ha provocat que estigui realment decebut, fins al punt de contemplar un possible canvi d'aires, i el seu representant, Jorge Mendes, ja ha amenaçat d'emportar-se'l a un altre club si les coses no canvien aviat.

Encara que l'entrenador de Terrassa ha promès que li donarà molts més minuts en els propers mesos, el cert és que encara no es creuen res. I si no corregeix les seves decisions i canvia la seva postura, no tindran problemes en iniciar les converses per abandonar el Camp Nou. Pretendents no li falten, i ja s'ha especulat amb el preu de sortida que li haurien col·locat Joan Laporta i Mateu Alemany, que seria de 80 milions d'euros.

L'internacional espanyol deixaria lliure el dorsal '10', que va heretar després de la sortida de Leo Messi. I precisament, Nike pressiona la directiva perquè torni a ser ell qui l'hereti, ja que això suposaria un augment increïble en la venda de samarretes. Amb la tornada de l'actual futbolista del Paris Saint-Germain, el valor de l'entitat novament es multiplicaria, i tindrien novament un impacte sensacional en concepte de màrqueting.

Veure a l'astre argentí, recentment coronat com a campió del Món, jugant per segona vegada en el Barça seria un al·licient increïble. I per a Xavi també seria un somni poder dirigir al seu antic company, no obstant això, sap que és una opció molt complexa, per no dir pràcticament impossible. I és que el davanter de 35 anys ja ha deixat caure que no és una idea que en el dia d'avui entri en els seus plans, malgrat que queda lliure al juny.

Va acabar enfrontat amb Laporta, i sense suports al vestidor. Ara mateix, el més probable és que accepti la proposta d'ampliació que té preparada Nasser Al-Khelaïfi, o que abandoni Europa per jugar en una lliga on no tingui pressió mediàtica.

Confiarà el Barça a Ansu o en buscarà un altre de galàctic?

Veient que Messi no és un objectiu factible, el Barça haurà de decidir si continua confiant en Ansu, que fins al moment no ha estat capaç d'assumir la responsabilitat de lluir el dorsal '10,', o si al contrari opta per buscar un altre reforç galàctic.

Ara mateix, estan plenament concentrats que Fati s'assenti, i acabi amb els dubtes que hi ha sobre ell. Però Mendes no deixarà de conversar amb altres conjunts, per si de cas...