Joao Félix no pot mostrar-se més satisfet pel moviment que va protagonitzar recentment, deixant l'Atlètic de Madrid, on únicament havia acumulat decepcions, per unir-se al projecte del Barça. La seva situació s'havia convertit en insostenible a les ordres de Diego Pablo Simeone, amb qui mantenia una relació pèssima, la qual cosa va provocar que el mes de gener ja hagués de fer les maletes, per anar-se'n cedit al Chelsea.

Però tampoc no li van ser les coses com s'esperava en la seva aventura per la Premier League. No va acabar de funcionar, i va continuar col·leccionant tota mena de crítiques destructives, que van provocar que Todd Boehly decidís no fer cap intent per retenir-lo en propietat. A més, el nou entrenador, Mauricio Pochettino, no creia que pogués encaixar en els seus sistemes. I es va veure obligat a tornar al Civitas Metropolitano, on no va tenir minuts en les primeres jornades de La Liga EA Sports.

L'afició 'matalassera' no va dubtar a esbroncar-lo en més d'una ocasió, i finalment el Camp Nou va ser la seva via de escapada. Joan Laporta va col·laborar amb Jorge Mendes per treure l'internacional portuguès, que ha recuperat el somriure gràcies a Xavi Hernández. Ja va poder debutar contra CA Osasuna, i la seva primera titularitat no s'ha fet esperar, començant a l'onze inicial per enfrontar-se al Betis, en un xoc on a més va veure porteria per primera vegada.

Això ha provocat que en el Barça hi hagi molta il·lusió amb Joao Félix, i a la grada esperen que pugui arribar a ser una peça important, i demostrar el talent que atresora a les botes. L'ex del Benfica o del Porto no té cap dubte que vol seguir vinculat al conjunt blaugrana, i espera no tornar a l'Atleti, així que demana que comencin a negociar aviat per quedar-se'l a títol definitiu. I no és l'únic crac que 'El Cholo' pot perdre, ja que Antoine Griezmann també pensa a marxar.

Ha deixat obertes les portes a un canvi d'aires quan finalitzi la campanya, malgrat que encara té un contracte de llarga durada.

Griezmann, seduït per la Major League Soccer

Més concretament, els plans del campió del Mundial de Rússia passen per provar sort en una destinació exòtica on pugui viure els seus últims anys de carrera allunyat de la pressió mediàtica, i la Major League Soccer és una destinació que resulta especialment atractiva per a 'El Petit Príncep'.

Griezmann, com Joao Félix, poden deixar de pertànyer a l'Atleti el 2024.