Leo Messi està en boca de tots després de la seva colossal actuació contra Croàcia, que va servir perquè la selecció argentina es classifiqués a la final del Mundial de Qatar, on es creuaran contra França o contra el Marroc. El crac del Paris Saint-Germain tindrà una oportunitat increïble per conquerir l'únic gran títol que se li resisteix, i el qual ja va estar molt a prop d'aconseguir fa vuit anys, però en aquesta ocasió va perdre davant Alemanya.

Als seus 35 anys, pot complir el somni de la seva infantesa, que és el d'acabar com a campió del Món, i aconseguiria igualar Diego Armando Maradona. Però tampoc no pot descuidar el seu futur, ja que es parla cada dia sobre on jugarà a partir de la pròxima temporada, considerant que el seu contracte en el Paris Saint-Germain finalitza el mes de juny, i ara per ara no hi ha notícies sobre la seva renovació. L'únic que se sap és que Nasser Al-Khelaïfi està fent tot el possible perquè es quedi.

Leo Messi celebra gol Argentina Mundial Qatar / Foto: EFE
Leo Messi/ Foto: EFE

Però de moment el set vegades guanyador de la Pilota d'Or no ha fet cap declaració, ni ha donat pistes sobre els seus plans. I s'especula amb l'opció que acabi en la Major League Soccer, per retirar-se a les files de l'Inter de Miami, la franquícia de David Beckham, i on també podria coincidir amb excompanys com Luis Suárez o Sergio Busquets. Així mateix, també es parlava d'una possible tornada a les files del Barça.

Xavi Hernández estaria encantat de dirigir Messi, i ha demanat a Joan Laporta i a Mateu Alemany que facin tot el que sigui necessari perquè aquest somni es converteixi en realitat. Lamentablement, les últimes informacions que arriben assenyalen que això és realment improbable, i que és una possibilitat que pràcticament està descartada, per diversos motius. El primer, perquè la relació entre el president i Leo va acabar totalment fracturada.

I el segon, i més important, perquè la situació econòmica que ara mateix travessen en el Camp Nou provoca que sigui impossible poder satisfer les exigències econòmiques del capità de l'Argentina.

El Barça encara deu molts diners a Messi

Per si no fos suficient amb el prèviament comentat, el Barça encara deu molts diners a Messi, en concepte de primes de fidelitat i altres comissions. En concret, aquesta xifra ascendiria fins als 52 milions d'euros, i el futbolista del PSG va avisar a Laporta que no té intenció de perdonar absolutament res.

A més, el PSG promet a Leo una pujada considerable en els seus emoluments, per situar-lo a prop de Kylian Mbappé, que ara mateix és el més ben pagat del planeta, i amb molta diferència.