Malgrat que fa bastant temps que cap jugador de la fàbrica no ha aconseguit fer-se amb un lloc de titular a la primera plantilla del Reial Madrid, hi ha diversos jugadors de la pedrera merengue com Dani Parejo, Mario Hermoso, Raúl de Tomás o Marcos Llorente que estan fent carrera en equips important de primera divisió. Actualment, al Madrid Castella hi torna a haver una fornada de joves futbolistes que estan cridats a fer una llarga carrera en equips capdavanters d'Espanya.

Un d'ells és Rafa Marín, central de gran corpulència al que consideren el nou Sergio Ramos. Florentino Pérez i l'àrea esportiva blanca tenen intenció de començar a donar-li a Marín minuts al primer equip blanc, però el PSG, tal com ha informat BeSoccer, es podria entremetre en aquests plans. Al-Khelaïfi s'ha fixat en les fantàstiques característiques del jove central blanc i estaria disposat a fitxar-lo el 2023, quan acaba la seva vinculació contractual amb el Reial Madrid.

rafa marin angel rodat real madrid castilla fc barcelona europa press
Rafa Marin amb el Reial Madrid Castella davant del FC Barcelona B / Foto: Europa Press

El Chelsea, també molt atent al central de la fàbrica

A més de l'interès del PSG, la mateixa font citada anteriorment ha explicat que el Chelsea també seria darrere de Rafa Marín. Malgrat que la seva joventut pugui generar dubtes, la seva pròxima expiració de contracte suposa un al·licient molt cridaner per a un Todd Boehly que ha posat el seu mirat a la pròxima joia de la planter blanc. El futbolista ha vingut experimentant un creixement brutal en els darrers mesos sota les ordres de Raúl González Blanco i tot fa indicar que el seu nom serà un dels serials del Reial Madrid al pròxim mercat de fitxatges.

Tant el PSG com el Chelsea necessiten reforçar la posició de central per al futur, ja que en aquesta demarcació tenen futbolistes bastant veterans. Mentre que el líder del la rereguarda parisenca està començant a ser un Sergio Ramos amb 36 anys, el de la defensa blue és Thiago Silva que 38 anys. Per aquests motius, les secretaries tècniques d'ambdós clubs estan treballant en intentar portar centrals joves que puguin rendir a un gran nivell.

rafa marin real madrid castilla europa press
Rafa Marín amb el Reial Madrid Castella / Foto: Europa Press

Com és a nivell futbolístic Rafa Marín?

Parlant en termes purament futbolístics, Rafa Marín es caracteritza per ser un central amb una gran corpulència que li permet interceptar ofensives rivals contínuament. Amb una altura d'1,91 metres, el jugador de Badajoz és un portent físic. Això li permet gaudir d'una gran gambada per dominar tant escenaris a camp obert com contextos de partit més tancat on l'equip s'ha de replegar més a prop de la seva àrea i ha treure a col·lació el seu gran salt per rebutjar pilotes àrees.