Ara és quan es demostra qui sent els colors. Al 2009, tothom volia jugar al Barça. Amb Pep Guardiola d'entrenador i havent guanyat el sextet, tothom admirava el futbol que feien els onze homes del Barça. Ara tot és al revés. Cap dels grans jugadors vol jugar al Camp Nou com a local en ser un equip a la deriva.

Gerard Piqué és un dels exemples més clars dels que bateguen blaugrana. El central de la Bonanova ha manifestat el seu amor pel club en diverses ocasions i ha fet públic que acabarà la seva carrera on va fer-se futbolista. Malgrat el seu exemple, qui està a prop de no seguir vestint la samarreta del Barça en la següent temporada és Ousmane Dembélé. L'extrem francès ja ha rebutjat la primera temptativa de renovació de Joan Laporta, però segons Sport, també ha rebutjat la segona proposta del president malgrat oferir-li un milió més que en la primera proposició.

Dembele Laporta Barca FC Barcelona

Joan Laporta saludant Dembélé / FC Barcelona

Dembélé amb un peu i mig fora del Barça

I és que segons ha informat el programa 'Jugones' de laSexta, l'extrem de Vernon ja té decidit abandonar el club en quant el seu actual contracte s'exhaureixi el pròxim 30 de juny de 2022. El seu destí més sonat segons la premsa internacional ha estat el Newcastle United. El cas és que l'equip anglès li ofereix al jugador 20 milions d'euros com a prima de fitxatge que es repartirien entre ell i el seu agent, Moussa Sissoko

El cas és que, el mateix representant francès, exposa davant el Barça que, si no renoven al seu client, el club s'haurà de gastar més de 20 milions d'euros en el seu substitut. És per aquesta raó que tant l'extrem de Vernon com Sissoko esperen que el Barça ampliï la seva oferta econòmica, per tal d'almenys, apropar-se a aquesta xifra. Uns 20 milions que s'afegirien als 7,5 nets de sou que ofereix el Barça tal com informa el periodista Gerard Romero.

Dembelé gol Barça Valladolid / EuropaPress

Dembélé celebrant un gol davant el Valladolid la temporada passada / Europa Press

No acceptarà una venda al gener

El que de cap de les maneres acceptarà el francès és ser una de les vendes del Barça al mes de gener. El mercat hivernal s'obre en setmanes i Dembélé té previst passar-lo al club al qual va arribar l'any 2017. Vol respectar el seu contracte en vigència, però també valora que, si el Barça el vengués, el cost del seu traspàs aniria a parar a les arques del club. 

Sigui com sigui, Ousmane Dembélé és l'home més destacat del Barça de Xavi Hernández. L'equip s'aferra al seu talent innat i els rivals doblen laterals quan el francès amenaça. Si un jugador ha d'assumir el pes del nou Barça, ell és Dembélé. 

 

Imatge principal: Joan Laporta, durant una roda de premsa / FC Barcelona