Espectacular canvi de discurs de Javier Tebas en referència a Florentino Pérez.

I és que el president de LaLiga, un assidu a fer declaracions grandiloqüents i sense censures, s'ha mostrat aquest dimarts molt més mesurat en ser qüestionat sobre el projecte de la Superlliga i el lideratge del Reial Madrid de Florentino. "A Florentino Pérez mai no se li guanyen les pugnes, sembla mentida que no el conegueu. Florentino té tots els meus respectes, però té un concepte del futbol que posa en risc la indústria", ha manifestat Tebas.

Florentí Pérez EuropaPress

Florentino Pérez, president del Reial Madrid / Europa Press

Tebas ara apunta a la FIFA

El president de LaLiga, ara conciliador amb Florentino Pérez, ha canviat de punt de mira, i ara dispara contra Gianni Infantino, el president de la FIFA. "La pugna no l'hem acabat de guanyar perquè darrere hi ha Infantino i l'hi he dit personalment, que ell estava darrere", ha afirmat.

"Sempre ens estem enfrontant a projectes de barra de bar. Si es fa el Mundial de Clubs d'Infantino, diuen de reduir el nombre d'equips a les lligues. Es prenen decisions sense tenir en compte l'efecte", ha afegit.

Javier Tebas premsa EFE

Javier Tebas, atenent els mitjans de comunicació / EFE

Tebas, del costat del Madrid: "No sé si les mans de Militao són penal"

I el pas enrere de Tebas ha estat encara més notori quan ha estat qüestionat sobre la polèmica suscitada pel penal assenyalat al Reial Madrid en el seu partit contra el Sevilla, per unes mans de Militao. "Continuo sent defensor del VAR. Puc entendre Zidane i el Reial Madrid, com a l'Atlètic, que es va queixar fa unes setmanes. El tema de les mans ha creat molt neguit. S'ha d'explicar millor", ha explicat Tebas.

El més greu, és que malgrat que amb el reglament a la mà el penal de Militao és indiscutible, Tebas li ha donat la raó al Reial Madrid, la qual cosa dona més sentit a l'espectacular campanya que ha iniciat el club blanc. "No sé si l'acció de Militao és mà o no. Espero que el CTA treballi en això. Cal anar a una especialització dels àrbitres de VAR. No han de rotar tant. Hi ha d'haver cinc i no 20. Les mans són com la Superlliga, no s'ha explicat bé".

 

Imatge principal: Javier Tebas, president de LaLiga / Europa Press