Després d'una llarga persecució a l'Atlètic de Madrid, el Reial Madrid podia dormir la nit d'aquest diumenge com a líder. Per a això havia de guanyar al Sevilla, que després de perdre contra l'Athletic Club semblava descartat. Aquesta Lliga, però, està sent una bogeria, i s'ha tornat a demostrar amb l'empat a Valdebebas, i gràcies, ja que el Madrid ha empatat al minut 94, i de rebot, un partit que tenia perdut, una derrota que l'hauria allunyat de la Lliga i que hauria reactivat un Barça que ara es queda molt lluny, ja que en 3 jornades necessita que punxin els 2 equips de Madrid.

Fernando avança el Sevilla amb un gran gol

El Sevilla ha començat el partit amb molta personalitat, fent-se amb la pilota i tancant al Reial Madrid, que esperava al darrere, a l'espera de sortir a l'espai amb Vinícius i Benzema.

I quan millor estaven els de Lopetegui ha marcat el Madrid, al minut 12, en una acció aïllada en la qual Odriozola ha centrat al segon pal perquè Benzema, amb el cap, superés Bono. El gol, però, ha estat anul·lat per fora de joc d'Odriozola en l'inici de la jugada.

Reial Madrid Sevilla EFE

Bono, atrapant una pilota en el Reial Madrid-Sevilla d'aquest diumenge / EFE

Malgrat seguir el 0-0, la jugada ha espantat el Sevilla, que s'ha sentit vulnerable, i el partit s'ha igualat. Així i tot, el conjunt andalús ha estat capaç de marcar, en una falta lateral que, després d'una deixada de Rakitic, Fernando ha aprofitat per batre Courtois (22).

Els jugadors del Sevilla, celebrant el gol de Fernando / EFE

El gol ha reactivat al Reial Madrid, conscient que estava deixant escapar una ocasió d'or per fer-se amb el lideratge. Al minut 29 ho ha intentat Vinícius, amb un xut desviat i tot seguit ha estat Benzema, que ha posat a prova a Bono. De fet, davant de les dificultats del Madrid per generar ocasions clares, els seus intents han estat tots amb xuts llunyans, ja que abans del descans ho ha tornat a intentar Casemiro.

Polèmica i gol del Madrid al minut 94 i de rebot

Després del descans el partit ha canviat de guió. El Sevilla ha fet un pas enrere i el Reial Madrid l'ha tancat, encara que ha continuat sense ser capaç de generar grans ocasions, per la qual cosa els primers intents han estat, com en la primera part, amb xuts llunyans. El més clar, de Modric, que ha obligat Bono a enviar la pilota a córner.

La primera ocasió clara del Reial Madrid ha arribat en el minut 64, en una combinació entre Modric i Kroos que Vinícius, amb una rematada poc ortodoxa, ha enviat al pal. I tot seguit ha arribat l'empat. Pèrdua del Sevilla al centre del camp i ràpid contraatac del Madrid que finalitza Asensio, que acabava d'entrar al terreny de joc (68).

Martínez Munuera ha estat un dels protagonistes del partit / EFE

I al minut 75 ha arribat la jugada del partit, i qui sap si de la Lliga. Córner a favor del Sevilla. El llançament ha acabat en un contraatac del Madrid, amb Benzema encarant Bono, que li ha fet penal. Els jugadors del Sevilla reclamaven un penal previ, en el córner, per mans de Militao. Han estat 2 llargs minuts en què primer el VAR i després Martínez Munuera han revisat la jugada per decretar penal a favor del Sevilla. Rakitic no ha fallat des dels 11 metres i ha fet esclatar la Lliga.

I quan semblava que la victòria del Sevilla era un fet ha arribat el 2-2, en un xut de Kroos que anava fora i que després d'un rebot ha acabat en el fons de les xarxes.

Imatge principal: Moment en què la pilota impacta al braç de Militao, la jugada decisiva del Madrid-Sevilla / EFE