Sandro Rosell torna a parlar del seu empresonament, de les seves vivències però també acusa amb noms i cognoms. En el programa 'Lo de Évole' va insinuar que Jaume Roures, propietari i fundador de Mediapro, està darrere de la "conspiració" que hi ha hagut contra ell.

"En unes declaracions ell va dir que sabia que anava a estar molt temps a la presó. Em va fer malpensar. Va venir una investigació des dels Estats Units per suborn a l'empresa de Roures i es va aturar. M'estranyen molts passatges al voltant del meu cas i ell sempre estava a prop. Sempre em deixa preocupat. No som molt amics", va afirmar Rosell.

Acusació molt greu dient i que hi havien suposades mans negres. I amb Roures darrere de tot plegat. Però ara el mateix Jaume Roures ha sortit al pas de les contundents afirmacions de Rosell.

Sense entrar en polèmiques

En una entrevista a 'El Món a RAC1', Roures ha rebatut l'argumentació de Rosell dient que "deu suposar que tinc alguna mena d'influència a l'Audiència Nacional.. fa riure si no fos per les circumstàncies en les que les ha viscut el Sandro". Roures no ha volgut contestar directament a les acusacions perquè assegura que "obrir el ventilador no m’interessa", cosa que sí a Rosell. També a 'El Matí de Catalunya Ràdio' ha afegit que troba "inversemblant que m'atribueixi els poders que diu. No vull entrar en polèmiques amb ell".

A hores d'ara el fundador de Mediapro no es planteja demandar l'expresident del Barça, però ha seguit el seu discurs reobrint el cas dels correus espiats, que daten la primera denúncia del febrer del 2016.

Jaume Roures Mediapro Europa Press

EuropaPress

Recordant l'espionatge

Concretament, ha recordat que Rosell "va espiar durant tres anys i mig el meu correu. La policia ha dictaminat que el senyor que ell va subornar a casa meva tenia 14.000 correus meus i els passava al Sandro i els seus sequaços". I ha tornat a posar èmfasi públicament que "hi ha dues persones que estan denunciades i treballant al Barça", i Josep Maria Bartomeu ho sap.

Un era en el seu moment el responsable informàtic de casa de Roures, "que va cobrar per punxar el correu". I un altre que va treballar per Roures a casa seva i després va anar a treballar a l'empresa del Rosell. "Hi havia petició expressa de recerques de com funcionava el futbol als bars. Tot això està judicialitzat des de fa un temps, quan surti el judici tothom quedarà retratat", afegeix.

I per acabar explica que "em va fer una oferta per arreglar-ho a la catalana. 'Deixem-ho córrer, avui per tu demà per mi". I jo vaig dir que no. Saps què és que et punxin el correu tres anys i mig. Això sí, no han trobat ni una sola frase per fer soroll, però és una violació de la intimitat increïble".