El Barçagate ha entrat en un nou escenari després de les últimes detencions i que la jutge aixequés el secret de sumari de la causa. L'expresident Josep Maria Bartomeu i el seu exassessor Jaume Masferrer són els principals implicats en el cas I3 Ventures, l'escàndol de les xarxes socials.

I un dels afectats de la difamació a través de les xarxes va ser, entre molts d'altres, Jaume Roures. L'empresari, víctima de pàgines de Facebook com Jaume, un film de terror, ha afirmat a RAC1 que s'ha personat com a acusació particular contra Bartomeu i Masferrer. Roures explica que ja ha dipositat la fiança de 7.000 euros que demanava la jutge, i els acusa de calúmnies i injúries, a més d'administració deslleial i corrupció entre particulars.

cardoner rosell masferrer bartomeu EFE

Bartomeu i Masferrer en un acte / EFE

"Queden retratats"

"Queden retratats tots aquests individus", afirma amb contundència Roures. També diu que "no tenen cap mena de moral" i que tot és "ridícul i patètic" en aquestes "campanyes de mentides". "Tenen problemes al cervell grossos, és molt malaltís", afegeix.

Roures recorda que "quan va saltar el Barçagate o Bartogate, com li vulgueu dir, vam denunciar jo personalment i Mediapro tant per injúries i calúmnies com per administració deslleial". "Vam denunciar nosaltres i Dignitat Blaugrana, i després es va iniciar aquest procés, que encara avui està ple de mentides", explica.

Encara sobre el cas i la investigació, l'empresari afirma que en referència a l'escorcoll del passat dilluns a casa de l'expresident blaugrana, que "Bartomeu tenia una pila de documentació del Barça i d'aquest assumpte". A més, afirma que "Bartomeu va retardar la convocatòria d'eleccions perquè no volia que es descobrís aquest pastís".

Jaume Roures Mediapro Europa Press

Jaume Roures durant una presentació a Mediapro / EuropaPress

Roures va negociar un patrocini del Camp Nou

A tot això, també explica que fa uns anys es va reunir amb la cúpula directiva del Barça, amb Josep Maria Bartomeu, el CEO Òscar Grau i l'aleshores vicepresident Manel Arroyo, per negociar un patrocini pel Camp Nou. I Bartomeu li va posar com a condició que retirés la demanda per espionatge que tenia interposada contra Sandro Rosell.

"Les vegades que em vaig reunir amb Òscar Grau no tenia nivell per ser CEO. Potser era una meravella com a jugador d'handbol, però per la resta deixava molt a desitjar", afegeix encara sobre aquestes negociacions que no van acabar arribant a un acord.

 

Imatge principal: Roures en una foto d'arxiu / EFE