L'Israel Start-Up Nation ha presentat el seu equip per a la Volta a Catalunya del 2021 i el que s'ha fet viral ha estat el seu cartell de promoció. En una imatge a les xarxes socials i també al seu web, la fotografia dels ciclistes apareixia amb una estelada de fons.

L'Israel Start-Up Nation no és un equip qualsevol, té Chris Froome, que s'estrena amb el seu nou equip. Froome és la seva estrella i la gran esperança per a la volta catalana.

La Volta a Catalunya està de celebració i és que aquesta serà la seva 100 edició, una xifra rodona que hauria d'haver arribat el 2020, però que el coronavirus ho va capgirar tot. La Covid-19 va ajornar la Volta i aquest 2021 ha tornat amb més força. L'organització ha deixat el mateix recorregut que estava planificat per al 2020.

Volta Israel Start Up Nation @TeamIsraelSUN

Cartell modificat amb la senyera / @TeamIsraelSUN

La formació israeliana té el seu camp d'entrenament a Girona i Goldstein, Impey, Hollenstein i Cataford acompanyen Froome. També Woods i Martin, en les etapes de muntanya.

La imatge de l'estelada ha estat polèmica, hi ha hagut tota mena de comentaris, i l'Israel Start-Up Nation ha acabat esborrant-la i publicant-ne una amb la senyera

Les impressions del seu director

El director de la Volta, Rubèn Peris, ha atès ElNacional.cat per parlar sobre aquesta centenària edició de la Volta. "Les sensacions són d'alegria de poder-la fer, d'il·lusió i de molta responsabilitat. La sensibilitat per poder-ho fer de la millor manera possible i guardant totes les precaucions necessàries de cara a la pandèmia que estem passant", ha assegurat.

Peris ha celebrat arribar al número 100. "És una gran alegria. Poques curses hi han arribat... per etapes només el Tour, el Giro i nosaltres. L'èxit és de tots aquells que des de l'any 1911 van començar amb aquesta aventura que és la Volta Ciclista a Catalunya".

"Ha estat un any difícil per a la societat. No vam poder fer la Volta, no vam poder-la tirar endavant i tot el que va venir després és molt més greu que el fet de no poder fer la Volta. El tema sanitari, el que han patit moltes famílies, molts éssers estimats que se n'han anat sense poder-se acomiadar... això sí que és gros. El fet de no poder fer la Volta no deixa de ser trist, però res en comparació amb el que ha patit i el que està patint la societat. No ens podem queixar i hem de tirar endavant", ha explicat.

En aquesta Volta es prendran mesures pel coronavirus i és que es farà una PCR a tota l'organització i als 120 voluntaris. "Les empreses i tots els treballadors que vinguin a la Volta han de portar una PCR negativa i els equips i corredors ho controla l'UCI", ha afegit.

 

Imatge principal: Cartell de presentació de l'Israel Start-Up Nation / @TeamIsraelSUN