A Igualada estan d'enhorabona. L'Igualada Rigat ha fet història després de 25 anys sense conquerir un títol europeu. Ho ha fet després de vèncer a la final de la Copa WSE (antiga CERS) al conjunt italià del Follonica, per 4 gols a 2. Un fet que ha estat possible gràcies a una exhibició de Nil Cervera, autor dels quatre gols de l'equip català, i que els ha permès tornar a aixecar un entorxat continental, després d'un llarg període de temps de sequera a Europa.

L'Igualada torna a aixecar un títol internacional

L'última vegada que el club català, un dels històrics de l'hoquei espanyol amb 6 Copes d'Europa, va celebrar un títol internacional va ser el 1999, quan va aixecar la Copa Continental. Aquest mateix curs (1998-99) va guanyar la Copa d'Europa. El conjunt de l'Anoia va aixecar l'entorxat encoratjat pel públic que ha omplert les grades del pavelló de Les Comes, a Igualada, que aquest cap de setmana ha acollit la Final a Quatre de la competició.

El nom propi de la final va ser Nil Cervera, autor dels tres gols amb els quals l'amfitrió va deixar encarrilada la final en el primer temps (3-0). A la represa, l'Igualada va mantenir el nivell defensiu i va esperar el seu moment per anotar el quart, que va ser obra, de nou, de Nil Cervera, el jugador de la final.

El Follonica va retallar distàncies amb dos gols de penal de Davide Banini (4-2) a cinc minuts per a la conclusió del matx. Ha estat llavors quan el Follonica ha assetjat la porteria de l'equip català, que en els últims compassos ha completat un exercici de resistència defensiva per emportar-se la Copa WSE per primera vegada en la seva història.