Quan s'ajunta una persona tan rellevant com Ibai Llanos amb un esdeveniment del calibre que ha assolit La Velada del Año, passen coses inimaginables. De fet, per al propi Ibai, segur que no fa tant també ho era dur un esdeveniment que va començar amb un beef entre un amic seu i un altre streamer al Santiago Bernabéu.

I és que La Velada del Año 4 serà especial per al basc, ja que, després de celebrar la darrera edició al Cívitas Metropolitano, aquest 2024 ho farà al feu del Reial Madrid, l'equip dels seus amors. Concretament, tal com s'ha revelat durant la tarda d'aquest dilluns sobre l'escenari del Teatre Victòria de Barcelona, l'esdeveniment anual serà el pròxim dissabte dia 13 de juliol. A més a més, a banda de revelar feu i data, també s'han anunciat els participants i els combats.

Els combats

Carrera VS Agustín 51

Després que diverses cares reconegudes en aquest món passessin per la catifa vermella, el teló del Teatre Victòria s'ha obert amb IbaiReven Sándor Martín com a presentadors. Tot seguit, els protagonistes del primer combat han estat introduïts: l'argentí Rodri Carrera es veurà les cares amb Agustín 51, un combat que es preveu molt igualat en vista que els 1,65 metres del primer i els 1,72 metres del segon freguen els 60 quilos en ambdós casos.

Guanyaar VS La Cobra

El segon combat també enfronta un argentí i un espanyol. En aquest cas, Guanyaar es veurà les cares amb Lautaro Martínez, més conegut com La Cobra. En aquest cas, però, la talla del sud-americà és notablement inferior de la del seu adversari, però Lautaro ha assegurat que "no em preocupa", i ha posat especial èmfasi en què "el que més importa és la tècnica i més en un nivell amateur".

Zeling y Nissaxter VS Alana y Amablitz, el primer combat doble de la història de La Velada

En el tercer combat, per si l'espectacle fins al moment no és suficient, arribarà el primer combat doble de la història de La VeladaZeling y Nissaxter VS Alana y Amablitz. De fet, ja en l'acarament, ha pujat la temperatura i no semblava precisament una performance. Val a dir, a més, que en les votacions del xat, les mexicanes s'han endut el 77% de vots com a possibles guanyadores.

Viruzz i Shelao, combat de pesos pesants... sense casc!

Tot i que els combats presentats fins ara són molt estimulants, el plat fort del menú arriba en aquest quart combat: Viruzz VS Shelao. L'espanyol i el xilè saben el que es fan a sobre d'un ring i ambdós tenen una formació i experiència considerable. Sens dubte seran els principals exponents sobre el quadrilàter, però, també per primer cop en La Velada, serà un combat sense casc. El propi Viruzz l'ha proposat...

Ibai presenta 'El Rei de la Pista'

I per acabar, després del combat que probablement generarà més hype d'aquesta nova edició de La Velada, Ibai ha presentat 'El Rei de la Pista'. Aquesta nova modalitat, tipus Royal Rumble a la WWE, consisteix en 10 lluitadors que, d'un en un, aniran mesurant forces sobre el ring. L'ordre no el descobriran fins al dia abans de l'esdeveniment, però en combats d'1 minut, tractaran de vèncer el Rei de la Pista. Qui guanyi, es queda combatent, qui perdi, rota. En acabar, els jutges decidiran qui ha estat el millor lluitador.

I el Main Event: Plex VS El Mariana

El combat de més altura d'aquesta Velada. Espanya contra Mèxic en un Main Event entre dos dels creadors de continguts més de moda de la comunitat hispanoparlant de Twitch. Veurem si, aquest cop, se supera el pic de 3,4 milions de dispositius connectats de La Velada del Año 3. De moment, l'etern acarament ja ha promès un tros de combat.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!