Després de les bombes que van suposar l'anunci d'Enigma 69 i del Jóker, dos jugadors sorpreses que van aixecar una gran expectació, la quarta jornada de la Kings League ja escalfa motors, en espera de veure quina serà la nova bomba que prepara Gerard Piqué per continuar augmentant l'audiència d'una competició que ha entrat com un cicló per les xarxes socials. Diumenge passat, sense anar més lluny, la Kings League va aconseguir tenir 1,3 milions d'espectadors a través de Twitch, en el moment en el qual el kun Agüero revelava que el Jóker era ell.

"Veureu gent de forma presencial que us sorprendran moltíssim. Serà una de les coses més surrealistes que veureu en aquest 2023", ha explicat aquest dimecres el streamer Ibai Llanos, president del Porcinos, un dels més actius i participatius en aquest inici de la competició. "Tot el hype que faci està justificat. No hi haurà cap màscara, veuràs el que passarà. La prèvia d'aquest divendres de la Kings League... diràs, 'jo visc a Júpiter'", ha afegit.

La nova sorpresa de Gerard Pique

Les paraules d'Ibai Llanos han generat, com era d'esperar, una enorme expectació per les xarxes socials, on ja s'especula sobre les diferents opcions que té Gerard Piqué per sorprendre l'audiència. La més comentada és l'anunci que el Camp Nou serà la seu de les finals de la Kings League, encara que el cert és que el pla que ha anat seguint l'organització és la d'anar generant expectació per a cada una de les jornades.

Quina serà la sorpresa de divendres, l'anunci que augmenti l'expectació de cada a la jornada de diumenge, en la que la Kings League coincidirà amb un Barça-Getafe i un Athletic Club-Reial Madrid de la Lliga espanyola, és una autèntica incògnita, encara que veient com se les gasten Piqué i Kosmos, amb l'afegit de les paraules d'Ibai Llanos, tot és possible. Hi ha, fins i tot, qui especula amb la possible presència de Javier Tebas, el president de La Liga, i que va generar un gran enrenou quan va afirmar que la Kings League era com un circ.

Enganxada patrocini Casio Kings League / Captura de Pantalla
Piqué, anunciant el patrocini Casio per a la Kings League / @kingsleague

Una competició sorprenent

Cal recordar que la Kings League és una competició de nova creació en què participen 12 equips, els presidents dels quals són streamers famosos d'Espanya i Llatinoamèrica, com Ibai Llanos, The Grefg, Gerard Romero o Juan Guarnizo, i exjugadors d'elit, com a Agüero o Iker Casillas. Són partits de Futbol-7 amb unes normes que barregen les clàssiques del futbol i altres d'afegides, decidides prèviament pels mateixos aficionats.

Els equips estan formats per jugadors desconeguts que van ser elegits pels diferents presidents a través d'un draft, a l'estil de l'NBA, i jugadors o exjugadors de primer nivell, ja que cada equip té un jugador número 12 que pot anar canviant. És aquí on va aparèixer el famós Enigma 69 o el mateix Agüero, que va ser el jugador número 12 del seu equip, Kunisports, en el partit contra el Porcinos d'Ibai Llanos.