Sense cap mena de dubte, el fitxatge que més il·lusió desperta al barcelonisme de cara a la temporada 2022/23 que està en girant la cantonada és el de Robert Lewandowski. No només perquè l'ariet polonès sigui el vigent ostentador de la Bota d'Or europea i perquè es destaqui com el màxim golejador històric en una sola temporada de Bundesliga, sinó perquè, durant els darrers anys, el Barça ve patint l'olfacte golejador de l'exdavanter del Bayern de Munic a la Champions League.

La presentació de Lewandowski, a l'Spotify Camp Nou a partir de les 12:30h

Després que el darrer 20 de juliol Joan Laporta presentés de manera oficial a Lewandowski com a nou culer a la seu de la Barça Academy de Miami, el FC Barcelona ha preparat un bany de multituds per al nouvingut de cara a aquest divendres dia 5 d'agost. A partir de les 12:30 hores, el barcelonisme podrà veure in situ al nou crac de l'equip sobre la gespa del reanomenat Spotify Camp Nou.

Lewandowski y Joan Laporta / EFE
Robert Lewandowski i Joan Laporta, durant la presentació del polonès a Miami / EFE

A més a més, la presentació del golejador de Varsòvia a la seva nova casa podrà seguir-se a Barça TV a través de la TDT, a Barça TV+ arreu del món, als canals digitals oficials del FC Barcelona i ElNacional.cat facilitarà tota la informació de l'esdeveniment en directe. Es preveu un bany de masses per veure Lewandowski de blaugrana, per fi, a Barcelona, després de jugar els seus primers tres partits als Estats Units.

Tot i que encara no ha vist porteria, el barcelonisme està expectant per rebre la seva nova estrella, i per això el club ha programat un acte gratuït i obert a tot el públic. Tot aquell que vulgui assistir-hi pot disposar d'un màxim de sis localitats que, des del dia 1 d'agost, ja es poden adquirir en aquest enllaç mentre en quedin, ja que es preveu que s'esgotin totes les que el club ha posat a disposició dels aficionats.

Robert Lewandowski Barça / Foto: EFE
Robert Lewandowski ja ha jugat tres partits amb el Barça / Foto: EFE

A les 11:00, portes obertes del Camp Nou

Aquells que n'hagin pogut aconseguir alguna, podran començar a ocupar el seu lloc al Camp Nou a partir de les 11:00h, quan es produirà l'obertura de portes a l'estadi. Durant 90 minuts, com si d'un partit de futbol es tractés, les graderies del feu blaugrana s'aniran omplint per, a partir de les 12:30h, rebre el nou golejador blaugrana.

Una horeta més tard, a partir de l'13:30h, Robert Lewandowski es desplaçarà de la gespa del Camp Nou a l'Auditori 1899, on atendrà els mitjans de comunicació en una roda de premsa que farà, és de suposar, juntament amb Joan Laporta i Mateu Alemany. Tot això, podrà seguir-se en directe a ElNacional.cat.