Eden Hazard no s'acaba de sentir còmode enlloc. Després de fer un decebedor Mundial de Qatar amb la selecció de Bèlgica, el futbolista de La Louvière torna a la capital espanyola per jugar amb el seu club, el Reial Madrid. Però tothom sap que jugar a futbol no ho farà gaire, ja que és prescindible al club blanc. I per això té la porta oberta de bat a bat.

Hazard, un gran problema per al Reial Madrid

Hazard, de 31 anys, va aterrar al Santiago Bernabéu a l'estiu del 2019 com una gran estrella provinent del Chelsea. Però el seu rendiment mai ha estat bo. Les lesions no li han permès ser important i ha estat massa irregular. Però és que a més tampoc ha tingut grans nits de glòria.

És per aquest motiu que des del Reial Madrid li obren la porta de sortida. Acaba contracte al 2024, però la idea seria desprendre's abans d'ell. Aquesta temporada només ha jugat 229 minuts repartits en 6 partits. Unes dades que confirmen que Carlo Ancelotti no confia gens en ell. Ni sembla que ho farà fins a final de temporada.

Carlo Ancelotti Eden Hazard Real Madrid / Foto: EFE
Carlo Ancelotti i Eden Hazard xocant les mans / Foto: EFE

Una oferta humiliant de l'Inter de Milà per Hazard

En aquest sentit, igual que va passar en els anteriors mercats de fitxatges, el Reial Madrid es planteja vendre'l o cedir-lo. No el volen seguir tenint a la banqueta, ja que ocupa una cadira que podria ser per a un futbolista molt més desequilibrant que ell i que tingués protagonisme.

I segons ha informat Sky Sports en els últims dies l'Inter de Milà s'hauria interessat en la incorporació de Hazard. Però el gran problema d'aquest fitxatge és que la idea de l'Inter seria que Hazard fos suplent. Una humiliació en tota regla. Hazard, de ser millor jugador de la Premier League amb el Chelsea, va marxar al Reial Madrid per convertir-se en el millor jugador del món, i podria acabar sent suplent d'un dels grans d'Europa, però a Itàlia. El cas és que aquesta proposta ara mateix no li encaixa a Hazard, que per ser suplent a l'Inter potser prefereix ser-ho al Reial Madrid.

Eden Hazard Real Madrid Celta EFE
Eden Hazard queixant-se durant un partit del Reial Madrid / Foto: EFE

L'opció que comença a agafar força és la de marxar a la MLS dels Estats Units. Una alternativa realista, però que faltaria molt per concretar-se, ja que encara no hi ha cap proposta en ferm per endur-se'l.

I des del Reial Madrid, que saben que segurament se'l quedaran perquè encara té contracte i no apareixen ofertes interessants per a Hazard, ja pensen en el futur i com recuperar-lo. Caldrà temps i paciència, però segurament el Reial Madrid no tindrà res d'això.