Eden Hazard havia començat a sonar amb força per acabar en l'Inter de Milà. S'havien interessat en la seva contractació, i el Reial Madrid estava il·lusionat davant de la possibilitat de poder desfer-se d'un jugador que no aporta absolutament res, i que percep el salari més alt de tota la plantilla. Però, per desgràcia per a Carlo Ancelotti, que vol perdre de vista com més aviat millor l'extrem de 31 anys, tot ha quedat en simples especulacions.

Els italians han optat per descartar aquesta possibilitat de manera rotunda, per diversos motius. El primer és perquè no tenien intenció de pagar ni un sol euro, mentre que Florentino Pérez exigia una petita compensació econòmica a canvi, propera als 15 milions d'euros. La segona és per les demandes de l'astre belga i del seu representant, que acceptaven baixar-se la fitxa que actualment té en el Santiago Bernabéu, però encara i així reclamava un sou important.

Florentino Pérez / Foto: EFE
Florentino Pérez/ Foto: EFE

Però la tercera, i més preocupant, té a veure amb el seu estat de forma. Des del Giusseppe Meazza han estat seguint molt de prop les actuacions de l'ex del Chelsea i del LOSC Lilla durant el Mundial de Qatar, i esperava que fes un bon paper, i es revaloritzés una mica, per demostrar que continua sent un crac molt útil. Però res més lluny de la realitat, doncs no va acabar sent suplent per a Roberto Martínez, i va ser un dels assenyalats per l'eliminació en fase de grups.

Hazard no només és a anys llum de la seva millor versió, sinó que a més ha demostrat no estar capacitat per jugar xocs de màxima exigència. Això, sumat a l'edat que té i a les lesions que ha acumulat a les últimes campanyes, han provocat que l'Inter s'oblidi d'ell, i se centri en altres opcions que poden ser molt més interessants. Una notícia pèssima per als interessos del Madrid, que cada vegada és més pessimista.

Ara mateix, creuen que és impossible desprendre's d'Hazard, i que es tornarà a repetir el que ja van viure amb Gareth Bale o amb Isco Alarcón fa poc. És a dir, que no podran llançar-lo fins que no finalitzi el seu contracte. I per a això encara queden 18 mesos que es poden fer molt llargs...

Estats Units, una opció més factible per a Hazard

Per sort, en el Santiago Bernabéu encara creuen que hi ha una via de escapada per a Hazard, i aquesta passaria per la Major League Soccer. Als Estats Units, el '7' continua tenint pretendents, i tot i que encara no tenen constància de cap proposta en ferm, potser aviat poden rebre alguna notícia positiva.

El que està clar és que serà molt complicat veure Eden en un altre conjunt europeu.