El Manchester City és un club que treballa els seus grans fitxatges en silenci. I el millor exemple és Erling Haaland, que després mesos en els quals semblava que fitxaria pel Reial Madrid o el Barça, es va comprometre amb el conjunt de Pep Guardiola, que havia aconseguit convèncer-lo sense que pràcticament sortís res en els mitjans de comunicació. I el conjunt citizen està intentant fer el mateix amb Jude Bellingham. El migcampista anglès, que el Borussia Dortmund se li ha quedat petit, sortirà d'Alemanya a l'estiu, tot i que encara no ha decidit nova destinació.

Des de fa setmanes s'especula que el futur de Bellingham està al 50% entre el Reial Madrid i el Liverpool, però el cert és que el Manchester City, sense fer soroll, també està treballant en l'operació, ja que Pep Guardiola necessitarà un migcampista del primer nivell davant de la més que probable sortida de Bernardo Silva.

Bellingham anglaterra vs Iran mundial qatar 2022 / Foto: EFE
Bellingham, celebrant un gol amb Anglaterra / Foto: EFE

Reial Madrid i Liverpool, a per Bellingham

El Reial Madrid té l'avantatge que li pot garantir un lloc d'estrella a l'equip, ja que Toni Kroos té tots els números de fer les maletes. Bellingham és un enamorat del Reial Madrid, que està disposat a arribar fins als 100 milions d'euros per convèncer el Borussia Dortmund, a més d'oferir a l'anglès un contracte d'autèntic crac mundial.

El Liverpool, per la seva part, té el punt al seu favor que l'entorn de Bellingham és partidari que el jugador torni a Anglaterra, des d'on va sortir molt jove per provar a Dortmund. El Liverpool, a més, té un estil de joc que s'adapta a la perfecció a les condicions de Bellingham, que sap que amb Jürgen Klopp seria el líder del centre del camp. El Liverpool, a més, és l'equip del qual el jugador era aficionat de nen, per la qual cosa no li serà difícil convèncer-lo perquè aposti per triomfar a Anfield Road.

Pep Guardiola pensatiu durant un partit del Manchester City / Foto: EFE
Pep Guardiola, en un partit del Manchester City / Foto: EFE

Haaland, l'arma del City per fitxar Bellingham

El Manchester City no té cap dels avantatges del Reial Madrid i el Liverpool, però també està sabent utilitzar les seves cartes. La més important és Erling Haaland, amic de Bellingham de la seva etapa conjunta en el Borussia Dortmund, que li ha explicat les seves excel·lents impressions de la seva etapa en l'Etihad Stadium. Al noruec li encantaria retrobar-se amb Bellingham en el club de Manchester, ja que sap que amb l'anglès les opcions de guanyar grans títols augmentarien encara més.

Bellingham, a més, l'atreu l'oportunitat de posar-se a les ordres de Guardiola i de jugar a l'equip que millor futbol practica al món. A més, el Manchester City li dona una importància vital al centre del camp, per la qual cosa el protagonisme de Bellingham seria total. L'anglès no ha decidit on jugarà la temporada que ve. L'únic clar és que el seu fitxatge no és cosa de 2, sinó de 3, i amb més opcions per al Manchester City del que pot aparèixer a simple vista.