Jude Bellingham no ha volgut donar pistes sobre el seu futur ara per ara. Però segons han pogut conèixer diversos mitjans, dona prioritat a les converses amb el Reial Madrid abans que amb qualsevol altre club, i així ho ha comunicat al Borussia Dortmund. En els propers dies s'espera que el seu equip faci un comunicat oficial anunciant que el jugador ha demanat de marxar a final de temporada, i començaran a negociar les ofertes que rebin.

Florentino Pérez ja s'està movent i ha iniciat les converses amb l'astre anglès, però també amb l'entitat alemanya. Confia a poder resoldre tot per la via ràpida, i que no hi hagi massa obstacles, per a així poder avançar-se a la resta de pretendents que té. Una vegada que Endrick ja ha estat tancat i anunciat, ara el pròxim desafiament que tenen en el Santiago Bernabéu és emportar-se a una altra de les estrelles més sol·licitades del planeta.

Per a això serà necessari un desemborsament enorme, i també una sèrie de sacrificis importants. Perquè el centrecampista de tan sols 19 anys no es conformarà amb ser suplent, i reclama ser titular indiscutible. És a dir, que Carlo Ancelotti hauria d'apartar un futbolista de l'onze inicial, i considerant que Luka Modric és intocable, l'elegit per a això seria Toni Kroos. Una notícia que no hauria de ser considerada com a sorprenent.

I és que ja es ve parlant sobre el tema des de fa temps, i tothom coincideix a assenyalar el campió del Mundial del Brasil com el principal perjudicat en cas que firmin Bellingham. És cert que continua jugant pràcticament tots els minuts, però en alguns partits de màxima exigència, sobretot en aquells que el Madrid no té el control de la pilota, pateix una barbaritat, i a més finalitza contracte el mes de juny.

Tot és propici per pensar que el '8' serà l'elegit per deixar el club, o bé passar a tenir un paper molt més secundari del que està acostumat, doncs des que va arribar, el 2014, ha estat un fix.

Kroos rebutja moltes ofertes, però no confirma la seva continuïtat

Florentino Pérez pot estar tranquil, ja que sap que Kroos ha rebutjat una gran quantitat d'ofertes. Els Estats Units, Qatar, l'Aràbia Saudita, Anglaterra i moltes altres lligues estaven temptant a l'ex del Bayer Leverkusen i del Bayern de Munic, que sempre ha reiterat el seu desig de retirar-se al Madrid.

Però, desgraciadament, això pot succeir molt aviat, ja que complirà 33 anys en els propers dies, i mai no ha ocultat que no desitja penjar les botes sent molt veterà.