Pep Guardiola ha tornat a insistir en que la seva voluntat és veure com Leo Messi penja les botes vestit de blaugrana. L’entrenador del Manchester City, tot i les últimes informacions publicades a Anglaterra sobre una multimilionària oferta, ha volgut deixar les coses clares: “Ja ho he dit més d’una vegada. Messi es quedarà a Barcelona i desitjo que acabi allà la seva carrera”. Impossible ser més clar.

Per la seva banda, el futur de Messi segueix estancat. La voluntat de la directiva és allargar-li el vincle que el lliga al Barça fins 2018 mentre que des de l’entorn de l’argentí segueixen sense moure fitxa. El temps juga en contra del club, que s’haurà de rascar la butxaca perquè l’argentí segueixi enlluernant el Camp Nou. El jugador, en un acte promocional de la marca esportiva que el vesteix, va voler aclarir que el Barça no pateix de Messidependència perquè "el millor equip del món no depèn d'un jugador". 

Guardiola, en la prèvia de la 13a jornada de la Premier League que emparellarà el City amb el Burnley, ha volgut posar en valor la competitivitat de la Lliga anglesa: “Molts equips poden guanyar-la, però ja sabíem que hi hauria tants competidors. El més important és que estiguem lluitant el títol en les últimes vuit o deu jornades”.