El darrer partit del Barça a Sevilla, que va acabar amb victòria blaugrana (0-2), va ser la primera vegada que Antonie Griezmann encadenava dos partits consecutius com a suplent, sense participar ni un minut en el darrer. Encara que Koeman ho desmenteixi, sembla que l'ultimàtum és més que evident.

Així i tot, Koeman va confirmar que no es tractava de cap toc d'atenció: "No és cap missatge. Hem decidit canviar el sistema i, per tenir profunditat en l'equip, hem posat a Dembélé dalt. Amb el 0-1 hem dit que a la banda de Leo necessitàvem algú més ràpid que Griezmann. No és cap càstig".

griezmann europapress

Griezmann en el partit de l'anada de Copa davant el Sevilla / EuropaPress

Ja suma un mes sense marcar

El tècnic neerlandès va deixar al davanter francès a la banqueta, donant entrada a una doble punta formada per Messi i Dembélé. A la banqueta es trobaven com a suplents Braithwaite i el mateix Griezmann, que no va participar ni un minut, a diferència del danès, que va entrar al minut 81 substituint a un Dembélé reivindicatiu.

La irregularitat s'ha acabat convertint en la tònica a la qual Griezmann té acostumada a l'afició blaugrana. El davanter francès és un dels homes que més ha baixat en la seva mitjana golejadora, encadenant un mes sencer sense veure porteria. Aquest evident descens de rendiment ha provocat que acabat pagant amb la suplència. I per acabar-ho d'adobar, el Barça va mostrar la seva millor versió davant el Sevilla sense ell al camp.

Piulada d'eufòria

Aquesta vegada, Koeman va atribuir l'absència de Griezmann a un tema merament tàctic, aclarint que no es tractava de cap mena d'avís per al jugador.

Mentrestant, el francès, malgrat la seva no aparició al Sánchez-Pizjuán, va mostrar felicitat per la victòria de l'equip a través del seu compte de Twitter amb un "Wiiin Wiiin Wiiiiiiiiin !!!" (Victòria, victòria, victòria), acompanyat de dos cors blaugrana.

griezmann suplente europapress

Antoine Griezmann en una imatge d'arxiu / EuropaPress

Ja va patir-ho amb Quique Setién a la banqueta

Així doncs, no sembla que la suplència preocupi gaire a Griezmann, de moment, i és que el francès entén que Koeman està repartint minuts entre els seus jugadors d'atac. De fet, l'última vegada que Griezmann va encarrilar dos partits seguits com a suplent es remunta a fa vuit mesos, amb Quique Setién com a tècnic: va començar a la banqueta davant el Celta (2-2) i va repetir davant l'Atlètic de Madrid (2-2), amb l'agreujant que el partit davant els matalassers va saltar al camp en el minut 90.

Malgrat tot, si no salta la sorpresa, el francès hauria de ser titular al Camp Nou en el partit de tornada de semifinals davant el Sevilla, partit en què els de Koeman hauran de remuntar un complicat 2-0 de l'anada si volen ser finalistes de la Copa del Rei.

Imatge principal: Griezmann en un escalfament / EuropaPress