Victòria molt patida del Reial Madrid a Granada, però al final els tres punts marxen cap a la capital (1-2). El conjunt blanc ha hagut de suar per fer el pas gairebé definitiu per aconseguir el títol de la Lliga Santander. I amb aquesta victòria només n'ha d'esperar una altra en almenys un dels dos partits que queden o esperar que el Barça punxi. El títol ja està decidit.

Ritme de campió

El Madrid vol el títol i ha començat ben d'hora a buscar l'últim pas abans de la sentència. Primer Ferland Mendy, quan ningú se'l creia, ha fet una cursa tot sol. Amb velocitat ha entrat a l'àrea i ha arribat fins la línia de fons, i el seu xut potent i ajustat a l'escaire ha sorprès tothom. Al minut 10 els blancs ja guanyaven, i al 16 Karim Benzema ha fet el segon gràcies a un gran retall i un xut perfecte des de dins l'àrea.

Mendy Reial Madrid EFE

Ferland Mendy celebra el gol

Les coses clares al Madrid, buscant que no hi hagués cap tipus de discussió en el partit disputat a Granada, i aconseguint-ho des del principi. A base de possessió, alguns tímids atacs i amb solidesa a la porteria, ha mantingut el conjunt andalús allunyat de la zona de perill.

El Granada posa emoció

Però tot i les intencions del Madrid i d'aguantar 45 minuts amb el Granada controlat, tot s'ha precipitat a l'inici del segon temps. Els andalusos, necessitats d'una victòria per seguir lluitant per apropar-se a zona de l'Europa League, ha retallat distàncies al 47 amb un gol de Darwin Machís.

Granada Reial Madrid EFE

El Granada celebra el gol de Darwin Machís

I la por s'ha apoderat del partit. Canvi de rumb, amb el Granada atacant, prenent la iniciativa, i el Madrid, temorós, tancant-se per evitar l'empat. I la tònica de la segona meitat ha seguit així.

El Madrid defensant-se com ha pogut i, fins i tot, amb Sergio Ramos evitant l'empat a punt d'arribar al 90 traient la pilota sobre la línia de gol. Però el marcador no s'ha mogut més i el Madrid està a només una victòria del títol de Lliga. El Barça només pot esperar a un miracle.