Un atracament històric és la millor definició de la injusta derrota del Girona a la final del play-off d'ascens a Primera Divisió contra l'Elx. El club català ha acabat caient després d'un gol a última hora de l'Elx i d'una expulsió més que polèmica a Cristhian Stuani.

Era el minut 59 del partit quan Stuani, arribant tard a una jugada dividida, ha trepitjat el turmell a Dani Calvo. Al principi, l'àrbitre li ha ensenyat la targeta groga. Molt clara. Stuani ha reconegut la falta immediatament perquè ha demanat perdó. Però pocs segons després el VAR ha cridat l'àrbitre principal perquè revisés la jugada per una possible targeta vermella.

A càmera lenta i descontextualitzant el ritme del joc, després de mirar i remirar l'acció, finalment el col·legiat ha canviat d'opinió. Targeta vermella i el Girona es quedava amb 10 futbolistes mitja hora abans del final, encara amb 0-0 al marcador. Un canvi de parer que ha estat considerat per a molts usuaris a les xarxes com un robatori.

Un final decebedor que ha recordat aquell empat en l'últim minut contra el Lugo ara fa cinc anys. El futbol és injust amb el Girona, que haurà de repetir temporada a Segona Divisió.