Barça 3
-
Girona 1
21:03

CRÒNICA | El Barça segueix fent el seu camí. Els blaugrana han derrotat el Girona per 3-1 a l'Estadi Johan Cruyff en el seu segon partit de pretemporada després del Nàstic i ara només els queda un compromís abans de començar la Lliga. Un dels que més ha brillat aquest dimecres a la tarda ha estat Leo Messi i és que l'argentí ha fet un doblet. Coutinho ha marcat l'altre gol. [Llegiex la crònica sencera]

Messi Busquets Barça Girona EFE

Messi i Busquets en la celebració del primer gol de l'argentí. / EFE

90'

Final del partit! Victòria del Barça per 3 gols a 1 contra un bon Girona.

87'

A Pedri només li falta el gol! L'ha tinguda ara el canari, però el seu xut amb l'esquerra ha sortit per sobre del travesser després de rebotar a la cama d'un rival.

85'

Molt bons minuts de Pedri. El jove jugador canari, que ja va deixar bones sensacions davant el Nàstic, està deixant detalls de qualitat també contra el Girona.

80'

Braithwaite busca el seu gol! El danès s'ha fabricat una bona jugada, el seu xut ha rebotat en un defensa i ha acabat a córner.

73'

Gran ocasió de Pedri! Konrad guanya el duel per velocitat amb Maxi Villa amb facilitat, cedeix la pilota a Pedri però José Aurelio Suárez fa una gran aturada i desvia a córner.

70'

Molt incisiu Konrad de la Fuente. El de Miami ho intenta sempre que rep a la seva banda, l'esquerra. Ha provat la diagonal però el seu xut ha acabat en res.

62'

Nou canvis al Barça. Només segueixen Neto i Araujo. Completen la defensa, amb Araujo, Semedo, Lenglet i Junior. Doble pivot per Aleñà i Riqui Puig. Els tres mitjapuntes són Dèmbelé, Pedri i Konrad i el davanter serà Braithwaite.

57'

El Barça segueix sense fer canvis. Koeman vol veure aquest onze en acció i no l'ha canviat al descans, com va fer en el partit contra el Nàstic.

51'

GOOOOOOL DE MESSI! (3-1)

Sergi Roberto troba Messi a la frontal de l'àrea, l'argentí es gira i busca el xut amb l'esquerra, la pilota xoca al cos de Ramalho i impedeix que Juan Carlos l'aturi.

BARÇA Gol GIF 2019

46'

GOOOOOOL DEL GIRONA! (2-1)

Bona jugada dels gironins que deixa sol Samu Saiz davant Neto, i el mitjapunta del Girona no perdona i retalla distàncies al marcador.

GIRONA Gol GIF 2019

46'

Comença la segona part!

20:01

VÍDEO | Impressionant fuetada de Messi per pujar el segon del Barça al marcador.

20:00

VÍDEO | Gran combinació entre Griezmann, Messi, Trincao i Coutinho que el brasiler culmina amb el primer gol blaugrana.

46'

Mitja part al Johan Cruyff! Guanya el Barça 2 a 0, amb gols de Coutinho i Messi.

45'

QUIN GOLÀAAAAS DE MESSI! (2-0)

Ha rebut la pilota Messi a la frontal de l'àrea, s'ha girat i ha etzibat una fuetada amb la cama dreta directa a l'escaire i Juan Carlos només ha pogut veure com entrava la pilota.

40'

Bona aturada de Juan Carlos! Intentava Coutinho la seva clàssica diagonal des de banda esquerra, però el seu xut no ha agafat l'efecte desitjat i el porter del Girona rebutja amb una bona aturada.

32'

El Barça adorm el partit i tenen més el control. El Girona espera i es defensa bé.

26'

Estava clar. El Barça estava dominant i tenia controlat el joc. Els de Koeman ja s'havien aproximat un parell d'ocasions i ara Coutinho ha pogut obrir la llauna. Gran moment del brasiler.

21'

GOOOOOOOL DE COUTINHO! (1-0)

Gran jugada dels quatre atacants del Barça. Griezmann li deixa a Messi, que filtra una gran passada cap a Trincao, el portugués regala el gol a Coutinho i el brasiler marca a plaer.