El Girona cau derrotat de manera molt cruel a Montilivi contra l'Atlètic de Madrid (0-1) després d'un partit molt lluitat i en el qual els catalans han plantat cara i han estat superiors. Però en el temps afegit del segon temps i després de la intervenció del VAR, Álvaro Morata ha decidit que els tres punts del duel que tancava la jornada 25 de la Lliga Santander marxessin cap a la capital espanyola.

Vertigen sense gols a Montilivi

Partit dels grans a Montilivi i confirmació que ha estat un duel d'alçada. El Girona, acompanyat de la seva afició, ha semblat començar el duel amb dotze futbolistes. Millors els catalans, amb més atacs, generant penals no xiulats i espantant un Atlètic poruc i faltat d'espurna. Però ben aviat el conjunt matalasser ha tingut alguna reacció i ha convertit el duel en un partit elèctric.

Taty Castellanos Girona Atletico Madrid
Taty Castellanos controlant una pilota / Foto: EFE

Taty Castellanos, Viktor Tsyhankov, Roro Riquelme i Borja García han estat els grans protagonistes dels primers minuts. Velocitat en atac i un Girona millor sobre la gespa. Però després d'una mitja hora amb els catalans dominant a casa, ha arribat el torn de l'Atlètic. Antoine Griezmann, Memphis Depay i Marcos Llorente han començat a aparèixer per canviar les sensacions.

Però ni el Girona ni l'Atlètic han sabut definir. Als dos els ha faltat ser letals en els últims metres. Però el duel estava sent vibrant i un Montilivi ple estava gaudint.

Memphis Depay Girona Atlético de Madrid / Foto: EFE
Memphis Depay fent un xut / Foto: EFE

Lesions i condemna al Girona

Però l'inici del segon temps ha estat encara més mogut i amb els gols més a prop. I ha estat el torn dels porters. Primer ha estat providencial el local Paulo Gazzaniga i després Jan Oblak a xut de Tsyhankov. Fins i tot, el VAR ha intervingut en un penal finalment no assenyalat en contra del Girona.

I ha estat David López qui ha estat a punt de fer un golàs des del mig del camp, però novament ha aparegut el porter eslovè de l'Atlètic. Eren els millors minuts del Girona, amb Aleix García, Valery i Riquelme apareixent per tot arreu. Però han arribat els canvis obligats i han entrat al camp el bicentenari Christian Stuani, Iván Martín pel lesionat Oriol Romeu, Bernardo pel lesionat Aleix García, i Toni Villa.

I el final del partit, amb un ritme encara més frenètic, ha acabat de la pitjor manera per al Girona. Tot just després de mostrar-se 8 minuts de temps afegit, fins aleshores un impassible Atlètic ha rebut el premi final amb un gol d'Álvaro Morata que ha donat la victòria matalassera després d'una llarga revisió del VAR. Crueltat màxima per al Girona.