Comencen les especulacions. Gerard Piqué, poques hores abans que comenci el programa setmanal que realitzen a Twitch els diferents presidents de la Kings League anomenat 'Chup Chup', que serveix com a prèvia de la jornada, ha anunciat, a través d'una piulada en el seu compte personal, que proposarà als 12 líders dels diferents clubs que conformen la lliga incloure una nova carta especial per a les pròximes jornades de la competició i que "ho canviarà tot". 

Una nova revolució arriba a la Kings League

Després d'una setmana sense Kings League per la celebració dels premis Esland, Gerard Piqué té un únic objectiu per aquesta pròxima jornada 5: tornar a reanimar el 'hype'. Per això, en la nit d'avui, s'anunciaran, com a mínim, dues bombes més. La primera d'elles, ja l'hem comentat, la nova carta que, si l'audiència de la lliga i els 12 presidents estan a favor, s'instal·larà a partir de la pròxima jornada. I pel que ha comentat Piqué, de segur que revolucionarà la forma com entenem la Kings League fins ara. 

Però a banda d'això, també falta per saber qui serà el campió del món amb Espanya que participarà en la cinquena jornada de la Kings League. Les primeres especulacions tenen com a favorits els noms de David Villa i Carles Puyol, els dos futbolistes que tenen més números per saltar a la gespa del Cupra Arena el pròxim diumenge. Ara bé, no cal descartar res, ja que veient els precedents que ens ha deixat Piqué i el seu equip en aquest primer mes de competició, tot podria canviar en poques hores. 

Quina serà la nova carta especial de Gerard Piqué? 

Després d'un mes de competició, un dels debats més forts que s'ha generat al voltant de la Kings League és sobre si s'haurien d'incloure més cartes especials o no. Tot i que la gran majoria dels espectadors ha conclòs que, de moment, les cartes que hi ha donen molt de joc i dinamitzen la competició fins al punt de convertir-les en immprescindibles, la realitat és que les darreres idees que han proposat els presidents, com Ibai Llanos, que va obrir la possibilitat de jugar a les fosques, podrien semblar excessives. 

Ara bé, com (quasi) tot el que succeïx a la Kings League, la decisió final la tindran els espectadors. Ells, a través d'una votació al twitter oficial de la lliga, hauran de decidir si volen o no que aquesta nova carta. Però abans, tal com ha explicat Piqué en la seva piulada, l'hauran d'aprovar també els 12 presidents. Sigui com sigui, una nova sorpresa s'apropa a la Kings League i, com ve sent habitual, no deixarà indiferent a ningú