Fa un mes sencer que estem gaudint sense parar de la Kings League, però tal com molta gent ja sabrà, la jornada 5 de la Kings League no es disputarà el pròxim 29 de gener, sinó que s'ha 'posposat' fins al diumenge 5 de febrer de 2023. D'aquesta manera, aquest diumenge vinent tindrem una petita aturada de Kings League i els futbolistes dels 12 equips no tornaran a trepitjar el Cupra Arena fins a la setmana vinent. 

🎟️ Entrades de la Kings League per al Camp Nou: preus, on comprar i com obtenir-les

🧐 Classificació Kings League: resultats jornada 4

Per què no hi ha jornada 5 de la Kings League aquest diumenge?

Encara que hem vist la Kings League trepitjar-se amb grans esdeveniments com Clàssics, partits de bàsquet de primer nivell o competicions de LOL en les quals hi ha involucrats Ibai Llanos i Gerard Piqué amb el seu equip, anomenat KOI, aquest cap de setmana no es disputarà la Kings League perquè se celebren els Premis ESLAND de TheGrefg, que premiaran els millors 'streamers' del 2022. La gala, programada des de fa mesos, transcorrerà durant la tarda de diumenge, per la qual cosa xocaria directament amb la programació de la lliga de Piqué i companyia.

Ibai Llanos Kun Agüero / Foto: Kings League
Ibai Llanos amb el Kun Agüero en una jornada de la Kings League / Foto: Kings League

I encara que això no podria semblar un problema aparent, la realitat és que Gerard Romero, Juan Guarnizo, DjMariio, Ibai i Rivers estan nominats als premis. La majoria d'ells ja han confirmat que assistiran a la gala, per la qual cosa no podran reaccionar als seus partits. Sumant a TheGrefg, que és l'organitzador i presentador, tindríem a la meitat de presidents fora de la competició.

No hi ha hagut comunicat oficial de la Kings League

Per tant, la millor decisió que ha pres la lliga per afrontar aquesta condició és la de donar una setmana de descans als jugadors per tornar el febrer amb més força. La lliga ha decidit que és millor parar-se durant una setmana abans que fer una jornada amb un to molt més 'descafeïnat', sense alguns dels presidents de la lliga podent estar pendents dels seus equips, ni de manera presencial ni des de la distància.

Per tant, encara que no s'ha emès un 'comunicat oficial', aquesta decisió ha estat ben rebuda per part del públic. A més, aquesta aturada servirà als equips i a l'organització per tornar amb encara més força i portar a la cinquena jornada més sorpreses i emocions. La resta del calendari, tret de sorpresa, es manté amb una periodicitat setmanal, per la qual cosa hi haurà partits tots els diumenges fins que tinguin lloc els playoffs de març, que seran el 25 i 26 de març, amb les finals del Camp Nou.