La revolució ha arribat al món del futbol gràcies a la Kings League. Noves normes, cartes especials i un joc molt més dinàmic i atractiu. I s'ha confirmat amb el pas de les setmanes que cada vegada té més seguidors. El projecte de Gerard Piqué ha tingut una gran rebuda, però és que els seus acompanyants en aquest viatge també ajuden. I les propostes segueixen augmentant.

L'últim en sumar-se amb una esbojarrada idea ha estat Ibai Llanos al programa 'After Kings'. L'streamer i president de Porcinos ha fet una proposta molt ràndom per a una de les noves cartes. Si el penal shootout, l'exclusió d'un rival, el gol doble durant dos minuts, o els partits de 2 contra 2 o 3 contra 3, entre d'altres, ja semblen caducs, les noves idees comencen a ser bastant més boges.

La millor ocurrència d'Ibai Llanos

Ibai Llanos, lluny de voler deixar de sorprendre, ha llançat una idea que no ha estat tan mal rebuda com en un inici semblava. Gerard Piqué, Oriol Querol, el CEO de la Kings League, i la resta de presidents no han rebutjat la proposta a l'uníson. I és que Ibai Llanos ha afirmat que "he consultat amb la lliga si és possible aquesta carta, i sí ho és... no sé quants minuts o segons, però m'agradaria que hi hagués una carta, o carta de la Lliga, que si Piqué la treu es jugui a les fosques".

Sí, quedar-se a les fosques i sense poder veure. Una mica més de xou mai va malament. Tot i que seria una carta aleatòria i que no sempre s'aplicaria, sí que podria ser espectacular. La proposta també aniria acompanyada de visió nocturna per als àrbitres i per als espectadors, mentre que els jugadors serien els que patissin les dificultats.

 

I tot i semblar impensable, la mateixa Kings League ha deixat oberta aquesta possibilitat a través de les xarxes socials. Una piulada que deixa entreveure que aquesta carta podria arribar ben aviat.

Propuesta carta Ibai Llanos oscuras

El fenomen meteorològic i la carta d'Agüero

Però també hi han hagut altres idees que s'han posat sobre la taula. Gerard Piqué, ja actuant més com un aficionat que fent de president, també ha seguit la segona idea d'Ibai Llanos de fer cartes meteorològiques. Jugarien amb el vent o la calor, per exemple.

I també ha tingut el seu moment el Kun Agüero: "Per uns minuts que es jugui amb una piloteta petita". També ha estat una proposta molt ben rebuda i que alguns presidents han reaccionat molt positivament.

 

Després la cosa ja anat desvariant. El Kun ha proposat una carta de precisió, amb un possible gol de córner de volea i jugant amb l'efecte. Però aquesta no ha estat tan ben rebuda. Per tant, veurem què passa en les properes jornades. Com que el proper cap de setmana hi ha aturada de la Kings League, es tindran alguns dies extra per valorar possibles sorpreses.