Víctor Font passa a l'atac. El candidat de Sí al futur ha presentat aquest dijous la seva proposta de retorn del públic, però el que ha centrat l'atenció ha estat la seva explicació sobre el cas d'Albert Benaiges i el programa esportiu de Joan Laporta.

L'expresident culer ha detallat el seu projecte esportiu, anunciant noms, però sense revelar l'organigrama. Font l'ha acusat "d'improvisar" sobre la marxa, de "no tenir projecte" i de posar Benaiges "entre l'espasa i la paret".

"Demanar exclusivitat no té sentit"

"És un dia trist avui. Portem temps treballant amb actius del Barça i per nosaltres demanar exclusivitat no té sentit. Mai hem demanat l'exclusivitat a ningú perquè això perjudicaria els interessos del Barça. No hi ha projecte (en referència a Laporta). Que s'hagi pressionat a l'Albert amb: 'estàs amb mi o contra mi'. És perjudicial per al Barça i actius com l'Albert no es mereixen que se'ls posi entre l'espasa i la paret", ha comentat Font.

Víctor Font EFE

Víctor Font donant explicacions / EFE

El candidat de Sí al futur manifesta directament que "està trist i decebut". "Entenc que estem a una campanya electoral, però penso que hi ha línies vermelles que no té sentit creuar. També vull dir que el nom de Xavi no s'ha mencionat (en el projecte de Laporta) i això em decep profundament. El lideratge de Xavi és el que ens cal. Se m'acusa sempre de criticar Laporta, estem en campanya electoral. Tinc la sensació que l'emperador va despullat i ningú s'atreveix a dir-ho. Es veu claríssimament els casos d'improvisació", ha afegit.

Víctor Font ha informat de la conversa que va tenir amb Benaiges. "Estava molt afectat. No va ser el senyor Laporta, va ser gent del seu equip que li va dir que havia de sortir a la foto. Us he de dir que el vaixell del senyor Font no l'ha abandonat. Comptarem amb aquests actius que sigui el millor per al Barça. Trobo a faltar que s'expliquin els projectes".

La proposta sobre el retorn del públic

D'altra banda, Font ha començat la compareixença d'aquest dijous amb una proposta sobre el retorn del públic al Camp Nou, al Palau Blaugrana i a l'Estadi Johan Cruyff. S'ha posat inclús data en el cas del futbol: el 4 d'abril contra el Valladolid amb 25.000 espectadors. "Hem parlat amb alguns equips i estan disposats a donar-nos suport a aquesta iniciativa. Amb Javier Tebas he intercanviat alguns missatges. Creiem que prendre una posició de lideratge és important".

 

Imatge principal: Víctor Font durant la presentació / EFE