Matí de sorpreses importants pel que fa a la cursa electoral del Barça i moviments inesperats. Joan Laporta ha anunciat el seu projecte esportiu i una de les figures que li ha donat suport ha estat Albert Benaiges, que precisament anava a la candidatura de Víctor Font.

Així doncs, fitxatge de l'equip de Laporta d'una persona molt vàlida i amb gran experiència en el futbol base del Barça, que precisament ja va compartir alguns anys del mandat de Laporta al club. Aquest anunci, acompanyat de noms com el de Víctor Valdés, Sergi Barjuan, José Ramón Alexanco, Víctor Muñoz, Pichi Alonso o Xavi Llorens, han suposat un cop d'efecte en la campanya electoral.

Laporta equip esportiu Valdés Sergi Alcàzar

Joan Laporta presentant el seu equip del programa esportiu / Sergi Alcàzar

Víctor Font acusa Laporta d'improvisar

Però també ha obligat Víctor Font a reaccionar i a dir-hi la seva sobre aquest gir inesperat dels esdeveniments. El candidat a les eleccions ha conclòs que aquest fitxatge de la seva candidatura "vol dir que som la referència i, sobretot, que no improvisem". Precisament, Font critica Laporta d'improvisar i de no tenir l'equip preparat, a diferència del que explica del seu projecte.

A més, detalla que Laporta "ha posat entre l'espasa i la paret" Benaiges perquè canviés de candidatura. I sobre el tema afegeix que és un moviment més del "clima de revengisme que envolta el Club des de fa més de deu anys".

Laporta es defensa pel fitxatge de Benaiges

Tot i les paraules de Font, Laporta, preguntat durant la presentació del seu programa esportiu, ha dit: "Respecto tot el que diuen els candidats i, de moment, que vagin dient el que correspon i considerin". Laporta explica que ell el que fa és "respectar, però vull deixar clar que jo a l'Albert no li he tret cap espasa ni l'he posat contra la paret".

 

Sobre aquest canvi de vaixell, el candidat d'Estimem el Barça assegura: "És una relació de fa molt temps, és una persona que ha treballat molt bé al club i ha treballat conjuntament amb una persona amb qui nosaltres confiem plenament com és el José Ramón Alexanco".

 

Imatge principal: Víctor Font durant una roda de premsa / EFE