El Reial Madrid no s'atura en la recerca per noves perles que puguin reforçar la plantilla, i que siguin interessants de cara al futur. Florentino Pérez ja es frega les mans amb Endrick, que podrà aterrar legalment a Europa el mes de juliol, moment en el qual complirà la majoria d'edat, i està impressionant amb les seves recents actuacions al primer equip del Palmeiras, i en especial, en la selecció brasilera absoluta.

Endrick celebra gol Barsil Europa Press
Endrick/ Europa Press

Va marcar el seu primer gol com a internacional en un escenari tan mític com Wembley, i per vèncer Anglaterra, un dels combinats més poderosos del planeta. I pocs dies després, a la seva futura llar, el Santiago Bernabéu, va tornar a veure porteria, i es va presentar davant de la seva futura afició, aquesta vegada, contra 'La Roja'. Va deixar detalls molt interessants de la seva qualitat, acompanyant en l'atac als seus companys Rodrygo Goes i Vinicius Junior, que l'han d'ajudar en la seva adaptació la capital espanyola.

Però, a diferència del que van fer ambdós, s'espera que el golejador nascut l'any 2006 tingui directament fitxa amb la plantilla professional, i per tant no passi per la Castella de Raúl González Blanco. Juni Calafat està convençut que triomfarà, i que serà un encert, com Franco Mastantuono, de CA River Plate, al qual també ha recomanat, i que tindria un cost de 45 milions d'euros. Ha estat comparat amb Leo Messi, i té unes condicions fantàstiques.

Barça, Manchester United, Chelsea o RB Leipzig també lluiten per la perla de 16 anys, però el Madrid sembla tenir un lleuger avantatge. Encara que el protagonista d'avui és una altra perla argentina, que en el seu cas, defensa els colors de Boca Juniors, i que també està en edat juvenil, però Aunque ja ha complert els 18 anys, i de fet, en poques setmanes farà els 19. El seu nom és Aaron Anselmino, i poc a poc comença a consolidar-se al combinat 'xeneize'.

Aaron Anselmino

Juga com a central, i destaca per la seva intel·ligència, el seu lideratge i la seva valentia, a més de tenir una bona estatura, 186 centímetres. Va renovar fins a 2028 fa un parell de mesos, després que rebés algunes ofertes per sortir de La Bombonera. Però el Madrid no es donarà per vençut.

Florentino Pérez sondeja Anselmino com a 'pla B' a Leny Yoro

Calafat ha aconsellat a Florentino Pérez la compra d'Anselmino, que no tindria un cost gaire elevat, abans que el seu valor de mercat continuï augmentant. I és una de les opcions que el Madrid sondeja per a l'eix de la rereguarda, on perdran Nacho Fernández, mentre que David Alaba i Eder Militao encara no han reaparegut de les seves greus lesions.

El favorit és Leny Yoro, del LOSC Lilla, però per si de cas, tenen altres noms anotats a l'agenda.