Fa uns anys, Emilio Butragueño va qualificar Florentino Pérez, president del Reial Madrid, de "ser superior", i sembla que el mandatari blanc així ho considera. I és que Florentino ha concedit aquest dijous una interessant entrevista al programa El Transistor d'Onda Cero en la qual ha analitzat el seu pas pel futbol i els temes més candents de l'actualitat madridista, com les marxes de Zinedine Zidane i Sergio Ramos o l'enfrontament a tomba oberta amb la UEFA.

Florentí Perez rient EuropaPress

Florentino Pérez, saludant l'afició del Reial Madrid / Europa Press

Florentino càrrega contra la UEFA

"Estic satisfet. Jo vaig venir a canviar el món del futbol i crec que alguna cosa he fet. El meu pare em va ensenyar els valors del Reial Madrid i és el que he fet. Des de l'any 2000, quan vaig guanyar les eleccions, he treballat per millorar el món del futbol, que em necessita," ha afirmat Florentino Pérez.

El president del Reial Madrid, a més, ha tornat a carregar contra la UEFA. "M'agradaria que la UEFA fes una competició més atractiva i no una que cada vegada perd més aficionats. Si el futbol ho està passant malament i a la meva manera de veure es mor, les audiències cada vegada són menors, els joves no veuen el futbol, alguna cosa cal fer. Ceferin ja ha volgut fer-nos fora de la Champions, però els tribunals li ho han prohibit. La UEFA l'únic que vol és mantenir els seus privilegis; nosaltres perdem 8.000 milions i Ceferin s'apuja el sou".

Florentí Zidane EFE

Florentino Pérez, mirant amb atenció a Zidane / EFE

Zidane i Ramos

Qüestionat per la marxa de Zidane, Florentino ha assegurat que no ha llegit la polèmica carta amb què es va acomiadar l'entrenador i fins i tot ha afegit que dubta que l'hagi escrit ell. "Coneixent Zidane, no em va estranyar la seva marxa. Aquest ha estat un any molt dur. Jo vaig estar tota la tarda provant de convèncer-lo perquè no marxés. Juro pels meus nets que no he llegit la carta de Zidane. Aquesta carta no la va escriure ell. Aquest no és Zidane... el conec molt bé. Zidane se'n va anar perquè estava cansat, però no de mi, sinó dels mitjans, de la premsa...".

Sergio Ramos Florentino Perez Foto Reial Madrid

Sergio Ramos i Florentino Pérez / Reial Madrid

Florentino, a més, ha analitzat els motius pels quals Sergio Ramos ha deixat de ser jugador del Reial Madrid. "L'estimo com a un fill i ho vaig passar malament durant el seu comiat. Tinc adoració per Sergio Ramos. Ha estat una llegenda al Madrid i amb això ens quedem els madridistes. Li vam oferir un contracte, li vam donar un termini i ell no ho va admetre. Ell pensava altres coses i la vida continua. Li anirà molt bé segur i aquesta és la seva casa. Estaria encantat que Sergio Ramos se n'anés a un club en el qual li oferissin el que nosaltres no li hem pogut oferir".

 

Imatge principal: Florentino Pérez, en una compareixença de premsa / Europa Press