Ferran Torres està tenint molta més continuïtat en el Barça que a la passada campanya, i sembla haver-se guanyat la confiança de Xavi Hernández, que va apostar per deixar Joao Félix i Lamine Yamal a la banqueta per enfrontar-se al Reial Madrid a la final de la Supercopa d'Espanya. L'entrenador egarenc ha reconegut el treball i l'esforç que ha fet el '7' per intentar recuperar la seva millor versió, i assentar-se com titular... però això no ha estat suficient.

Perquè al marge d'alguna actuació destacada, no ha aconseguit convèncer Joan Laporta ni Deco, que encara mediten la venda de l'internacional espanyol. Pretenen recuperar una part dels 55 milions d'euros que van pagar fa dos anys, i aprofitar ara que s'està revaloritzant lleugerament. I és que l'estiu passat no van arribar ofertes per ell, i els pocs clubs que estaven interessats no tenien intenció de superar els 25 'quilos'.

Ferran Torres

Tanmateix, les bones xifres de l'extrem de 23 anys, que ha vist porteria en set ocasions i ha repartit tres passos de gol, no han estat suficients perquè cap equip es decideixi a apostar per ell. L'ex del València i del Manchester City ha estat ofert a una llarga quantitat de clubs, i de tots els països, però tots ells han optat per descartar fer un intent per treure'l del Camp Nou. I això complica molt les coses.

Torres ha estat col·locat a entitats de França, Anglaterra, Alemanya i Itàlia, però fins al moment ningú no ha contactat amb el president per iniciar les converses. Ferran continua sent jove, però la irregularitat que ha demostrat des que va aterrar en el Barça no ha ajudat que algun conjunt es posicioni i s'introdueixi en la subhasta. Així que, ara per ara, haurà de seguir les ordres de Xavi... almenys, fins a final de temporada.

Joan Laporta assenyalant Barça
Joan Laporta/ FC Barcelona

Laporta creua els dits perquè a l'estiu la seva situació canviï, i algú es presenti amb una proposta formal sobre la taula. Altrament, hauran de seguir amb el valencià al vestidor.

Ferran tampoc no mostra interès a deixar el Barça

I tampoc no ha ajudat el fet que Ferran i el seu agent no moguin ni un sol dit per provar d'abandonar el Barça. Com ha revelat en múltiples ocasions, es troba molt còmode a la ciutat comtal, i el seu desig és el de triomfar vestint de blaugrana.

A més, està satisfet amb els minuts que li està donant Xavi.