Fernando Alonso ja té 42 anys i és el pilot més veterà del circ de la Fórmula 1. Però de vegades sembla un dels més joves, amb més ganes de competir i sentint-se com un debutant. El pilot asturià continua sent un dels referents del paddock, encara que el seu inici aquesta temporada no ha estat com s'esperava. I no acaba de tenir clar si continuar la seva vinculació amb l'equip Aston Martin.

Fernando Alonso té dubtes sobre el seu futur a la F1

I del que està pendent Alonso és del seu futur. Com que té molta experiència i ja té una edat, que acabi contracte amb Aston Martin al final d'aquesta temporada no li fa cap favor. A més, s'ha arribat a plantejar dir adeu de manera definitiva a la F1. Però el gran problema és que el temps que li queda per prendre una decisió se li esgota, ja que es va marcar un termini que està a punt de vèncer.

Fernando Alonso / Foto: Europa Press
Fernando Alonso, en una imatge d'arxiu / Foto: Europa Press

Alonso va decidir que en aquestes primeres curses de la temporada prendria una decisió sobre el seu futur. "Primer decidiré si vull seguir més temps amb l'entrega total que exigeix la F1. Necessito entendre el que vull fer i m'asseuré amb Aston Martin, que són la prioritat, quan arrenquin les primeres carreres i ho analitzi tot, aquí prendré una decisió", va dir fa unes setmanes el pilot espanyol.

I per això ara està expectant sobre el seu futur, però el que està passant en els primers dies de competició oficial fan que la balança ja s'estigui decantant. Alonso vol continuar competint, però ho vol fer per guanyar. I la famosa victòria 33 a la F1 es continua resistint.

Fernando Alonso Aston Martin Pre-season / Foto: Europa Press
Fernando Alonso, dins de l'Aston Martin / Foto: Europa Press

Fernando Alonso es desil·lusiona amb Aston Martin

Ara mateix queda clar que Fernando Alonso no renovarà amb Aston Martin perquè sap que no vol continuar sent un pilot que no aspiri a guanyar curses. La realitat de l'escuderia britànica és estar al cinquè graó de la F1 per darrere de Red Bull, Ferrari, Mercedes i McLaren. I això significa que haurà de fer-ho molt i molt bé, a banda de tenir molta fortuna, per poder aspirar a guanyar una cursa.

El pilot asturià no vol continuar sense opcions de guanyar curses i només acceptarà renovar amb Aston Martin si hi ha una millora notable. I el que necessita fer l'escuderia britànica és aportar novetats en les properes curses i no permetre que Alonso es desil·lusioni. De moment, l'asturià ja va acabar bastant decebut amb el cap de setmana del Gran Premi de Bahrain. Aspirava a la novena posició i va acabar en novena posició.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!