Aquest cap de setmana torna la Fórmula 1 amb el Gran Premi d'Espanya, la vuitena de les proves del Campionat del Món que aterra ara en el circuit de Montmeló, a la ciutat de Barcelona i amb Max Verstappen reforçat. El belga continua guanyant avantatge sobre la resta de pilots i així ho demostren els resultats de la cursa de Mònaco de la passada setmana, de la que va sortir victoriós i acumulant 144 punts al marcador. Segon és el mexicà Sergio 'Checo' Pérez amb 105, també corredor de Red Bull. Quin serà l'esdevenir de la cursa a Catalunya? En quina posició quedarà Fernando Alonso? Aquí repassem l'horari dels entrenaments i la cursa de la Fórmula 1 del GP d'Espanya 2023 per tal que no perdis detall.

Horari del GP d'Espanya 2023 de la Fórmula 1

Els horaris d'aquest GP tornen a ser, com ja va succeir la setmana passada en el circuit de Montecarlo de Mònaco, els habituals en l'horari europeu tenint en compte la ubicació geogràfica. És a dir, els entrenaments lliures queden repartits entre divendres al migdia i dissabte amb la classificació tancant la segona jornada. La cursa es manté diumenge al migdia.

Divendres 2 de juny

  • Entrenaments lliures 1: de les 13:30 a les 14:30 hores.
  • Entrenaments lliures 2: de les 17:00 a les 18:00 hores.

Dissabte 3 de juny

  • Entrenaments lliures 3: de les 12:30 a les 13:30 hores.
  • Classificació: de les 16:00 a les 17:00 hores.

Diumenge 4 de juny

  • Cursa: a les 15 hores (66 voltes).

On veure per TV el GP d'Espanya 2023 de F1?

La temporada 2023 completa de la Fórmula 1, comprenent el Gran Premi d'Espanya d'aquest cap de setmana, però també de la resta de curses del Mundial, poden gaudir-se a través de la plataforma DAZN, que ofereix un servei de 'streaming' sota demanda. Si es vol seguir per la televisió, des d'Espanya és possible si es compta amb una subscripció a Movistar Plus, el canal temàtic de Fórmula 1 ha passat a dir-se DAZN F1, ara també amb els canals DAZN1 i DAZN2 habilitats. En aquesta ocasió, el canal generalista Telecinco oferirà tant la classificació de dissabte com la cursa de diumenge en obert. Des d'ElNacional.cat també podràs seguir l'última hora en directe de la competició.

Fernando Alonso vol assolir la victòria 33 a Montmeló

Malgrat que els pilots de Red Bull s'han mostrat superiors a la resta dels competidors i la marca energètica continua fèrria a dalt del podi com a rival principal a batre en aquest Mundial de la Fórmula 1, Fernando Alonso arriba al Circuit de Catalunya després d'un molt bon resultat a Mònaco. L'asturià, segon en l'última cursa de la competició, sent la cinquena vegada que aconsegueix pujar al podi aquesta temporada, es troba ara mateix al tercer lloc de la classificació general amb un total de 93 punts al marcador i amb moltes opcions d'aconseguir la segona posició que ara mateix ostenta Pérez. El pilot d'Aston Martin pretén aconseguir la que seria la seva victòria 33 a Espanya davant de la calor de l'afició i les coses no pinten res malament per a ell si el seu acompliment segueix en la mateixa línia que fins ara.