El mes de gener passat, el Partit Popular de Catalunya anunciava el fitxatge d'Eva Parera, que en aquells moments era regidora de Barcelona pel Canvi, el partit de Manuel Valls. Parera, doncs, continuava fidel als seus constants canvis de files polítiques, ja que abans havia estat militant d'Unió i d'Units per Avançar, a més de ser una de les impulsores de la Lliga Democràtica.

parera1

Eva Parera afirma que el Barça de Laporta no la representa

Eva Parera, a més, és filla d'Antón Parera, el que fos gerent i directiu del Barça de Núñez i encarregat de l'àrea esportiva del Barça de Gaspart, i un fidel opositor de Laporta. I sembla que, com al seu pare, a Eva Parera no li ha agradat gens la contundent victòria de Laporta. "El FC Barcelona al servei d'una ideologia. En soc sòcia des de fa 42 anys i no em representa", ha escrit la política al seu Twitter, fent referència a una notícia en la qual Laporta afirmava que amb ell "el Barça defensarà els drets i les llibertats de Catalunya".

parera2

parera3

parera4

parera5

Com era de suposar, Twitter no ha tardat a treure fum en contra de la frase d'Eva Parera. "Suposo que et representava més un Barça cometent delictes fiscals, trossejant factures, espiant i difamant persones i realitzant fitxatges de dubtós pagament", li ha respost un usuari. "Chusín, el presi el posa el soci", ha escrit un altre. "Doncs dona't de baixa i estudia la història de Catalunya i la del Barça", li ha respost un altre tuitaire. "Aquestes coses passen quan hi ha democràcia, vostès els feixistes només els agrada quan guanyen vostès, a qui representa vostè? A quatre gats esparracats i feixistes".

Antón Parera, home fort del Barça de Núñez i de Gaspart

Antón Parera, vinculat al FC Barcelona entre el 1983 i el 2003, va deixar per a la història la cèlebre frase "Chusín, el precio lo pongo yo", segons va explicar al seu dia Chus Pereda, en referència a l'exagerat preu pagat pel Barça per Geovanni Deiberson. "La comissió se l'hauran emportat ells: jo no he cobrat res. I que no diguin que no les paguen perquè a mi me la van oferir. I estic disposat a mostrar més papers que li faran sortir els colors a Parera", va afegir Chus Pereda.

antonparera

Antón Parera, durant una tertúlia del programa 'Aquí amb Josep Cuní' de la Cadena Ser / @AquiCuni

Durant el primer mandat de Joan Laporta (2003-10), Antón Parera es va convertir en una de les veus més crítiques contra el president del Barça, a qui va acusar en diverses ocasions d'estar destrossant el club. També va ser molt crític contra els opositors de Bartomeu durant la moció de censura i va arribar a insinuar que s'havien comprat firmes per aconseguir tirar endavant el vot de censura. "Hi ha una possibilitat, no sé si molta o poca, que alguns revenedors hagin fet algun negoci fent aquestes firmes. Quan veig la moció de censura veig que el president Laporta no hi és en aquesta foto. Suposo que ha de saber que, si passés alguna cosa, els que són responsables són els que surten a la foto", va atacar.

Sembla, doncs, que Antón Parera no és l'únic de la família que no ha digerit bé la tornada de Joan Laporta a la presidència del FC Barcelona.

 

Imatge principal: Eva Parera, diputada del Partit Popular al Parlament de Catalunya / ACN