L'Espanyol s'ha estrenat en gran a la pretemporada amb un ampli triomf contra el Persija Jakarta (0-7), actual sisè classificat de la primera divisió d'Indonèsia, demostrant la gana que té la plantilla de Quique Sánchez Flores. El domini blanc-i-blau ha estat evident durant tot el partit i s'ha vist reflectit en el marcador.

L'allau catalana no ha tingut fre. Gerard Moreno s'ha estrenat als sets minuts de joc, Granero ha fet un doblet en sis minuts, i tot això just abans dels gols de Jurado i David López abans de la mitja part. L'Espanyol ha estat molt superior a un rival ple de suplents i reservant jugadors per a la seva competició lliguera.

A la segona meitat ha arribat el redebut de Sergio García acompanyat de més gols. Primer Aarón, i Diop per tancar un 0-7 molt fàcil contra un Persija Jakarta que ha apujat el nivell al segon temps. Els locals han posat a jugar diversos titulars i el passeig de l'Espanyol s'ha vist reduït de ritme.

La primera presa de contacte de l'Espanyol amb la temporada 2017/18 comença amb bones sensacions. L'equip dirigit per Quique Sánchez Flores ha obtingut recompensa del bon joc i segueix el seu trajecte de pretemporada per terres indonèsies abans de tornar a Catalunya i jugar dimarts vinent contra l'Olot.